23948sdkhjf

Kæmpe investeringer i FTZ

Landets største autogrossist sætter yderligere turbo på. Har nået 800 værksteder og åbner to nye afdelinger.
FTZ sætter nu yderligere fart på overalt i det ganske land.

- På de seneste bestyrelsesmøder har vi talt intensivt om vores næste store skridt, som betyder, at vi nu investerer tocifrede millionbeløb i anlæg, udbygninger og drift, udtaler FTZ’s topchef, Jens Sørensen.

På logistiksiden glider selskabets store millioninvestering i et nyt centrallager planmæssigt frem. De ekstra 13.500 kvadratmeter forventes nu allerede at være klar til fremvisning midt i maj måned, hvilket er tidligere end oprindeligt planlagt.

- Som et ekstra positivt signal til vores kunder og interessegrupper vil vi også udvide rundt omkring i de fleste af vores afdelinger og satellitter. Vi udvider minimum med 5000-10.000 kvadratmeter, hvilket betyder langt flere tilgængelige varer i en "dobbelt afsikring". Vi vil fylde ekstra op på centrallageret i Odense samtidig med, at vi tillader flere varer ude i nærområderne. Derfor får nogle af afdelingerne flere kvadratmeter, fortæller Jens Sørensen.

- Desuden videreudbygges vores mange konceptudbud - ikke mindst FTZ Plus - som har vist sig at være det helt rigtige værktøj til alle landets mekanikere. FTZ Plus og dets multiløsninger finder man ikke hos andre grossister, og vores pakke/totalløsning, som letter kunderne overalt, er heller ikke at finde hos andre europæiske grossister. Det er ganske enkelt unikt. Jeg kan kun opfordre alle landets mekanikere til at se nærmere på dette. Via FTZ Plus er der nemlig enorme arbejdslettelser og alt i alt mange penge at spare, forsikrer Jens Sørensen.

Snart klar i Ringsted

FTZ signalerede sidste år, at man gik efter minimum 1000 konceptværksteder i hele landet ved udgangen af 2012. I sidste uge rundede selskabet nummer 800.

- Vi allokerer endnu flere midler til støtte og markedsføring de kommende år, lover Jens Sørensen.

På afdækningssiden starter FTZ planmæssigt en ny afdeling i Ringsted.

- Afdelingen er klar og i fuld drift fra februar 2011. Derudover har vi indirekte også "åbnet" i Fredericia via en kæmpe udbygning af vores lager i Middelfart samtidig med ansættelse af yderligere personale til specifikt at tage sig af Fredericia. Desuden vil flere vareture dagligt servicere Fredericia. Derudover følger inden for de næste måneder yderligere to nye afdelinger. Disse placeres, så vi kan "krydse" smartere mellem flere afdelinger og dermed yde kunderne en endnu bedre service, siger en meget optimistisk Jens Sørensen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063