23948sdkhjf

Spar tid på kontoret og tjen penge på værkstedet

Herlev Autocenter har sagt farvel til bilag, kvitteringer og regninger og goddag til en totalløsning, der klarer værkstedets administration. Det giver mere tid på værkstedet.
Kundesystemer, bogføring, kontering, afstemning, dyre bogholderitimer og posten, der kommer med en masse fakturaer, der enten skal betales nu eller lægges til betaling på et senere tidspunkt. Som selvstændig automekaniker har man både set og hørt det hele før. Der skal holdes styr på en masse og den tid, der går med det, fjernes fra værkstedet.

Sådan var det også indtil for nylig for Erik Blæsbjerg, indehaver af Herlev Autocenter. En stor del af arbejdstiden sad han bænket på kontoret for at klare papirarbejdet. Men det er fortid, for nu er størstedelen af værkstedets administration lagt i hænderne på det landsdækkende Firmakontoret, der har udviklet Autoløsningen, som er en samlet IT- og rådgivningspakke til alle landets autoværksteder.

- Autoløsningen og samarbejdet med Firmakontoret har givet mig mulighed for at komme væk fra skrivebordet og lægge mange flere timer inde på værkstedet, hvor jeg skal tjene mine penge. Og så har det i øvrigt også givet mig mere fritid og tid til familien, lyder det fra Erik Blæsbjerg.

Mere end en bogholder

Autoløsningen er skræddersyet til landets autoværksteder. Den er udviklet i et samarbejde mellem Firmakontoret og dets partnere i autobranchen. Det er en løsning, der reducerer det administrative arbejde og giver værkstedsindehaveren en reel mulighed for at målrette indsatsen på kerneopgaverne ude på værkstedet, hvor der virkelig kan tjenes penge.

Men ud over de kontante fordele, som kan ses direkte på bundlinjen, er Autoløsningen også med til at skabe et bedre overblik over forretningen – noget som Erik Blæsbjerg gik målrettet efter, da han skulle finde en metode og en partner, som for alvor kunne hjælpe ham.

- Det var vigtigt for mig at finde et firma og en løsning, som kunne hjælpe mig med at skabe et overblik i min forretning. Det skulle ikke bare være en bogholder eller revisor, men en partner, der engagerer sig i min virksomhed, og det lever Firmakontoret absolut op til, siger Erik Blæsbjerg.

Ingen overraskende regninger

Autoløsningen bliver betalt med et fast månedligt beløb, og det er et yderligere plus for Erik Blæsbjerg, som er gået efter en samarbejdspartner, som kan yde ham den service, han havde brug for, uden at det koster "kofangeren af en Rolls Royce".

- Det er en billig løsning, og de faste månedlige ydelser sikrer, at der ikke dukker skjulte omkostninger op. Det er betryggende og en af de klare fordele ved at anvende Autoløsningen, lyder det fra Erik Blæsbjerg.

Firmakontoret har mere end 20 års erfaring inden for regnskabsopgaver og leverer i dag, udover Autoløsningen, individuelle løsninger til stort set alle hovedbrancher.

- Som regnskabshus skal vi tage det ansvar, der ligger i at være rådgivere i ordets bogstaveligste forstand og ikke "kun" leverandør af regnskabstal, der bygger på historik. Vi vil være den fortrukne sparringspartner for den lille og mellemstore virksomhed, udtaler Firmakontorets direktør Anders Søndergaard.

Firmakontoret samarbejder i dag med flere branche- og interesseorganisationer, herunder blandt andet Mekonomen og Dansk Byggeri. Læs mere om Firmakontoret på www.firmakontoret.dk
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078