23948sdkhjf

Bilernes Hus: 2011 bliver super

Holger Helle melder om fremgang på 35 procent efter millionunderskud i flere år.
Efter et par magre år, der satte Bilernes Hus i Silkeborg på en hård prøve, går man nu ind i det nye år med fornyet optimisme.

Bilhuset, der med et grundareal på knap 50.000 kvadratmeter kalder sig for Europas største bilunivers, kan med en vis ret udtale sig om tendensen på det danske marked. Og der er ingen tvivl om, at den lidt trykkede stemning, der har præget branchen de senere år, synes at være på vej til at lette.

- Jeg vil ikke bruge ordet, at krisen er overstået, men vi kan i hvert fald sige, at vi op gennem 2008 og 2009 og frem til 2010 har en fremgang på 35 procent, siger direktør Holger Helle til TV2 Østjylland.

Direktøren mærker desuden, at de lavere grønne afgifter på brændstoføkonomiske biler har ændret kundernes købevaner. Og selv om det kan give bagslag at lægge alt for meget optimisme for dagen, så vover direktøren at spå om det nye år.

- Jeg tror, at det her år i bilbranchen bliver et super år, lyder meldingen.

Bilernes Hus ligger i den tidligere DAB busfabrik og har forhandling af adskillige mærker, så som BMW, Fiat, Hyundai, Kia, Nissan, Skoda og Volkswagen, ligesom at der er en meget stor afdeling for nyere og brugte biler. Under samme tag tilbydes desuden alverdens andre ting, erhvervscenter, biludlejning, Pierre autolakering, Tryg Forsikring, værksted med 49 liftpladser og meget mere.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.098