23948sdkhjf

WashTec samles under en nordisk hat

Ledelsesstruktur er ændret i WashTec, som samler de nordiske aktiviteter med en norsk chef.
En stor del af WashTecs kunder arbejder på tværs af landegrænserne, så for WashTec er det et naturligt skridt at øge samarbejdet internt, ikke bare på nordisk, men også på europæisk plan.

- Med et øget nordisk samarbejde får WashTec mulighed for at komme endnu tættere på kunderne hele vejen rundt, siger den kommende danske landechef, Peter Krebs.

- Det nordiske marked har mange fælles behov, og kundetyperne minder ganske meget om hinanden, både for så vidt angår WashTecs kunder som slutbrugerne.

- Med et tættere nordisk samarbejde vil WashTec dermed endnu bedre kunne servicere og rådgive vore kunder.

Indtil videre vil afdelingerne i de respektive lande hedde WashTec danmark, WashTec Norge og så videre.

Først fra juni

Alle WashTecs selskaber i Norden vil fra 1. juni i år blive ledet af Morten Dale, som hidtil har fungeret som adm. direktør for WashTec i Norge. Han får overdraget ansvaret for det nordiske samarbejde mellem Norge, Danmark, Sverige og Finland, herunder også Adekema. Arild Ingebretsen vil fortsætte som direktør i WashTec A/S frem til denne dato.

I Danmark får WashTec en landechef i form af Peter Krebs, tidligere salgs- og marketingschef. Peter Krebs er med sine over 20 års erfaring i branchen godt kendt med kundernes behov og har en god forståelse for forretningen bilvask.

- I praksis vil den ændrede ledelsesstruktur kunne mærkes i Danmark i form af endnu højere fokus på den enkelte kunde og hans forretning, fortæller Peter Krebs.

Fra WashTecs hovedkontor i Tyskland ser man Norden som et særdeles vigtigt og spændende marked, hvor man med den nye konstellation vil få endnu bedre mulighed for at supportere fra centralt hold.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.085