23948sdkhjf

Rattet rundt med motorsporten

DER KOM GODT 2000 besøgende til Aarhus Racing Show på de tre åbningsdage. Det betegner arrangørerne som en succes med en række af landets motorsports- og mærkeklubber på plads. Der var interessante interviews på scenen med Jan Magnussen, Casper Elgaard og Johan Jokinen med flere.

ABARTH ØGER AKTIVITETERNE i år i flere nationale serier, som for eksempel i England og Italien med den nye model 695 Tributo Ferrari med 180 hk under hjælmen. Det italienske hold Luca Rossitti/Matteo Chiarcossi blev sidste år vinder af EM i rally i en Abarth Grande Punto S2000.

DAIMLER AG'S MERCEDES-BENZ har overtaget den fulde kontrol, sammen med partneren Aabar Investments PJS, i Mercedes Petronas Formel 1 teamet. De har netop købt 24,9 procent af aktierne af Ross Brawn, der er teamchef.

DUPONT LAKSYSTEMER FORTSÆTTER som leverandør til Team Lotus-Renault GP Formel 1, der startede sidste år. DuPont får dermed markedsført navnet på verdensplan på en ny spændende måde.

RED BULL TEAMET, der vandt både VM for kørere med Sebastian Vettel og konstruktørmesterskabet sidste år, har fået to nye store sponsorer. Dels det nye prestigemærke fra Nissan, Infiniti, der ikke sælges her i landet, men er populært i USA, hvor der igen i 2012 skal afvikles Formel 1, og dels det thailandske ølprodukt Singha Beer. Red Bull benytter Renault-motorer. Renault ejer 44 procent af Nissan, og dermed også Infiniti.

72-ÅRIGE JACKIE STEWART blev indlagt på hospital forleden efter smerter i brystkassen under en flyverejse til London Heathrow. Han har det efter omstændighederne godt, oplyses det i London. Stewart vandt tre VM i karrieren, der strakte sig fra 1965- 1973, og senere med eget team, hvor han skrev kontrakt med Jan Magnussen, som dog ikke varede længe.

SYDKOREANSKE HYUNDAI HAR tidligere været aktiv i motorsporten. Blandt andet som deltager i VM-serien i rally, og nu kommer Hyundai tilbage. Foreløbig kun i Nordamerika, hvor man lancerede den nye Veloster sportscoupé på Chicago udstillingen, der skal deltage i rally og rallycross.

DEN 32-ÅRIGE SVENSTER Mattias Ekström, der brækkede venstre håndled under en sportsøvelse, er nu igen på mærkerne. Audi oplyser, at den tidligere dobbelte DTM mester bliver klar til åbningsløbet på Hockenheim den 1. maj.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078