23948sdkhjf

Motorcykel-palads i hovedstaden

Kurt Møberg og Rune Bach-Andersen er på mindre end ti år er gået fra at sælge brugte reservedele hjemme i garagen efter fyraften til at blive Skandinaviens største forhandler af BMW motorcykler.
Til trods for at de forhandler et af de meste eksklusive motorcykelmærker og at kundelisten blandt andre omfatter Mads Christensen, så er der ikke meget blærerøv over de to sindige vestjyder. Det er stadig lange arbejdsdage og kappeløse træsko, der kendetegner Kurt Møberg og Rune Bach-Andersen. Og dagene bliver nok ikke kortere lige foreløbig, for i marts slår de dørene op til deres nye butik Xpedit CPH.

Først skal de dog lige i gang med en gennemgribende ombygning og udvidelse af de 350 kvadratmeter, der indtil nu har huset Triumph Center Copenhagen. Planen er, at når dørene slås op til Xpedit CPH, så er her over 1000 kvadratmeter moderne motorcykel forretning og værksted på Hirsemarken 3 i Farum.

Duoen har længe ledt efter en egnet lokalitet i hovedstadsområdet til at servicere de mange kunder, Xpedit har på Sjælland. I den forbindelse var det helt ideelt at slå sig sammen med Hans Jørgen Kordovsky, som har drevet Triumph butik siden 2004.

Der er mange paralleller mellem den måde, de to forretninger, Xpedit og Triumph, bliver drevet.

Hans Jørgen Kordovsky vil, sammen med et par kendte ansigter fra den danske MC branche, udgøre det daglige team i Farum. På værkstedet vil Ragnar Lauritzen være at finde. Han er uddannet MC mekaniker i 1985 og har siden 2000 har været ansvarlig for MC værkstedet hos Jan Nygaard.

Til at varetage salget vil, udover Hans Jørgen Kordovsky, også være Mads Skyttegaard. Han kommer fra en stilling som salgschef hos PG Danmark (importør af Aprilia og Moto Guzzi).

Ud over salg og service af motorcykler, er det også meningen, at Xpedit CPH bliver samlingspunkt for en lang række af de BMW arrangementer, som Xpedit i forvejen er kendt for.

Xpedit holder til i Ølgod og er landets største forhandler af BMW motorcykler, men programmet består også af Kawasaki og flere andre mærker.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078