23948sdkhjf

Masterclass for Kia-teknikere

Første skræddersyede Kia-kursus afsluttet på Autobranchens Udviklingscenter i Frederikshavn.
På Autobranchens Udviklingscenter i Frederikshavn har det første hold Kia-teknikere færdiggjort deres Kia Masteruddannelse, som er forløbet over to år og bestået af seks moduler, lavet ud fra Kias TRP-program. Sølve Gudmundsen har udviklet og forestået efteruddannelsen i tæt samarbejde med Kia Import Danmark A/S. Alle har været glade for Kias initiativ til dette uddannelsesprogram og har fået stort udbytte af undervisningen.

Alle kursister gav udtryk for, at uddannelsen er meget anvendelig i deres daglige arbejde hjemme på værkstedet. Også Sølve Gudmundsen er tilfreds med kursusforløbet:

- Ja, Kia har i forvejen meget kompetente teknikere, men med dette skræddersyede kursus synes jeg de er kommet op på et meget højt niveau.

- Kia Import Danmark A/S har aldrig tvivlet på, at vore autoriserede Kia-værksteder besidder Danmarks dygtigste teknikere, nu har vi papirer på det!

- Vi har i øvrigt været glade for samarbejdet med Autobranchens Udviklingscenter, som i positiv grad har tilført Kia-teknikerne en stor og god forståelse for Kias avancerede teknik og for vigtigheden af god og sober kundebetjening, siger servicechef Frans Møller Sørensen fra Kia Import Danmark A/S.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078