23948sdkhjf

Autolakereri overtager konkurrent

LAKexperten Vejen - Winum Autolakering med René Winum i spidsen - udvider forretningen med overtagelse af Vejen Autolakering.
I starten af november måned 2010 faldt aftalen på plads og fra 1. januar 2011 er Vejen Autolakering en del af LAKexperten Vejen - Winum Autolakering. Fremover tæller virksomheden seks medarbejdere med speciale inden for person- og varevogne samt motorcykler.

Kim Rungborg har siden 2002 drevet Vejen Autolakering på Fabrikvej i Vejen, men fra årsskiftet er det slut når alle aktiviteter samles hos LAKexperten Vejen - Winum Autolakering.

René Winum og Kim Rungborg har igennem en årrække været konkurrenter og sekundært kolleger, men der har altid været en god tone imellem dem.

- Vi har alle årene snakket godt sammen og haft en konstruktiv tilgang til tingene, fortæller René Winum.

Det var derfor heller ikke svært for dem, at blive enige om vilkårene for overtagelsen af Vejen Autolakering og skitserne for et fremtidigt samarbejde.

René Winum har været selvstændig i fem år - de sidste tre som en del af LAKexperten og han er glad for at være en del af kæden:

- Det giver gode muligheder at være en del af LAKexperten. Med uddannelsesplaner for alle ansatte, fælles markedsføring og mulighed for faglig sparring er man som medejer af LAKexperten godt klædt på til fremtiden, fortæller Rene Winum.

Udvider gerne igen

Den næste tid skal bruges på at få de to forretninger kørt sammen. Forberedelser til denne proces har stået på et stykke tid, men der bliver først for alvor taget fat nu. Selv om det kræver hårdt arbejde, at få to forretninger ført sammen til én er Réne Winum ikke afvisende over for at udvide igen:

- Man skal hele tiden have sig selv og sit personale med, men jeg er altid åben over for nye muligheder, og får jeg chancen igen, vil jeg da ikke afvise, at forretningen bliver udvidet endnu engang, siger han.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.096