23948sdkhjf

Verdens bedste biludlejningsselskab

Sixt kroner et fornemt 2010 med kåringen som bedste biludlejningsvirksomhed ved Business Traveller Awards.
De prestigefyldte Business Traveller Awards blev for nylig uddelt ved en galla-middag i Los Angeles i USA, og her kunne Sixt Biludlejning krone et fornemt 2010 med udnævnelsen som bedste biludlejningsselskab i verden.

Prisen uddeles af det anerkendte rejsemagasin Business Traveller Magazine på baggrund af en afstemning blandt magasinets læsere; i alt har mere end 8000 afgivet deres stemmer. Sixt fik således prisen på baggrund af stemmerne fra forretningsrejsende og fra ansatte i turistindustrien. Det er blandt andet derfor, at prisen nyder stor respekt i rejsebranchen.

- Vi er i hele Sixt-organisationen utroligt stolte over denne fornemme pris, som vi har modtaget. Ikke mindst fordi prisen uddeles på baggrund af stemmerne fra dem, som hyppigst benytter sig af biludlejning: de forretningsrejsende. De har qua deres store rejseerfaring en unik viden om for eksempel serviceniveauet hos de forskellige biludlejningsselskaber. Derfor er vi ekstra stolte over, at disse kunder vælger os til det bedste biludlejningsselskab i verden, fortæller Kasper Gjedsted, adm. direktør i Sixt Biludlejning i Danmark.

Sixt opererer i 100 lande verden over. Kunderne har adgang til mere end 175.000 biler ved cirka 4000 udlejningskontorer.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078