23948sdkhjf

Ny type bilvask

IWash er kommet til Hillerød.
Lige inden jul åbnede iWash sit andet fuldautomatiske, døgnåbne bilplejecenter i Danmark – ved den nye Haahr tankstation på hjørnet af Sigrunsvej og Egespurs Allé i Hillerød.

I vaskehallen bestemmer kunder selv, hvor ren bilen skal være, hvor lang tid det skal tage, og hvor meget det skal koste. Man betaler nemlig kun for den mængde vand, sæbe og polish, som man bruger. Konceptet er baseret på, at man selv vasker bilen ved hjælp af højtryksspuling og ridsefri børster.

Der er fire bilvaskbåse og støvsugning i Hillerød-anlægget.

IWash er i forvejen etableret i Holbæk, og målet er en landsdækkende kæde inden for fem år.

Firmaet oplyser, at det er den første af sin slags i Danmark, men at det i det øvrige Europa er en almindelig vaskemetode med en markedsandel på cirka 30 procent.

"Vi tænkte at, nu var det på tide der skete noget nyt på det danske bilvaskemarked. Vi var helt ærligt trætte af at holde i kø, når vi om søndagen skulle ud og vaske vores biler, og så synes vi, det var alt for dyrt og usikkert om bilen overhovedet blev ren. Så kan de fleste mennesker jo også bare lide at gøre det selv. Det kan vi. Vi kalder det for iWash, fordi det er dig selv, der vasker bilen, det er dig, der bestemmer hvor ren den skal være, hvor lang tid det skal tage, og hvor meget det skal koste. I virkeligheden er det "Pay As You Wash", som betyder, at du kun betaler for lige præcis den mængde vand og sæbe, du bruger til at gøre bilen ren", forklares på hjemmesiden.

Mere på www.iwash.dk
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.068