23948sdkhjf

Hæderspris til Delphi Corporation

Delphi Corporation er blevet hædret med en af de fornemmeste priser i USA, Pace Award, der årligt deldels til de leverandørselskaber, som har bemærket sig bedst med nyudviklinger året tidligere.

Det er det verdensomspændende fagblad Automotive News, der står bag. Delphi modtager prisen efter lanceringen af selskabets nyeste patenterede Multec GDi indsprøjtnings-dyse, der kun forbruger den mængde brændstof, der er nødvendig i de givne situationer, og mindre end tidligere, som altså sparer på brændstoffet, og udleder mindre Co2.

Delphi har samtidig modtaget en lignende hæderspris i Europa tildelt af Fraunhofer Instituttet.

Det var 13. gang, Delphi modtog en Pace Award i USA siden 1995. Andre selskaber, som modtog samme hæder i USA, var blandt andet Honeyvell, Federal-Mogul, Bosch med flere.

Luksussæder

På en udstilling i Las Vegas for leverandører har Delphi vist en ny luksus sædeudvikling til biler, der samtidig indeholder en del funktioner som ellers findes på instrumentpanelet. Sædet har både varme- og kølemulighed og fås i to versioner til personbiler og lastvogne og busser. Det blev taget rigtig godt imod af flere bilproducenter.

OE-filtre til eftermarkedet

Samtidig har Delphi lanceret selskabets OE olie- og filterekspertise til bilindustrien på eftermarkedet. Blandt OE-kunderne til common rail indsprøjtningssystemer er Citroën, Ford, Hyundai, Jaguar, Kia, Mercedes, Peugeot, Renault og SsangYong. Foreløbig har Delphi lanceret 36 nye OE-kvalitets diesel brændstoffiltre til de mest populære biler og varevogne.

De moderne common rail indsprøjtningssystemer arbejder i dag op til 2000 bar, og Delphi oplyser, at der kun skal små mikroorganismer til for at ødelægge den perfekte indsprøjtning, hvilket kræver det bedste brændstoffilter. Delphi tilbyder salgsmateriale på 17 forskellige sprog.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078