23948sdkhjf

Rattet rundt med motorsporten

HKH PRINSESSE MARIE overrækker præmier efter afviklingen af Classic Race Aarhus, der afvikles den 13.- 15. maj.

KEVIN MAGNUSSEN FIK ikke den bedste start i kampen om det engelske Formel 3 mesterskab. I første afdeling på Monza så det ellers lovende ud. Han førte begge afdelinger, men kom i infight og var uheldig at ødelægge frontvingen, så den fik dårligere aerodynamik. "Nu må jeg se fremad. Der er fortsat 27 løb tilbage i serien. Jeg skal nok komme tilbage", udtalte han ved mål.

DET GIK TIL GENGÆLD bedre for hans far, Jan Magnussen, som sammen med makkeren Oliver Gavin blev nummer to i gadeløbet i Long Beach, Californien, i den amerikanske Le Mans Serie i Chevrolet Corvette C6R. Vinder blev Müller/Hand i BMW M3 GT.

DET BLEV ET FORRYGENDE Folke Race på Nysum banen forleden med rekorddeltagelse fra 131 kørere over 51 heats, hvor de mange tilskuere så tæt race.

LEWIS HAMILTON, McLaren, satte en kæp i hjulet på Sebastian Vettels stime af sejre, da han vandt i Shanghai foran Vettel og Mark Webber, begge i Red Bull. Webber startede fra 18. position og kørte et fantastisk løb. Vettel fører forsat serien med 68 points foran Hamilton, 47 points, Jenson Button, McLaren, med 38 points, og Webber med 37 points. Næste Formel 1 løb er i Barcelona den 9. maj.

JUHO HANNINEN FRA Finland i Skoda S2000 vandt IRC-rallyafdelingen på De Kanariske Øer foran Jan Kopecky, ligeledes Skoda, og Neuville, Peugeot 207 S2000. Hanninen fører serien med 33 points foran Bryan Bouffier, 31 points, og Freddy Loix, 30 points. Næste IRC-afdeling er på Korsika den 12.-14. maj.

JOHAN JOKINEN, 20-årig århusianer, der har været væk fra bilsporten i mere end ti måneder, var tilbage i åbningsløbet i European F3 Open på Silverstone. Han vandt det første løb, men blev skubbet af banen i det andet løb. Næste afdeling er på franske Magny Cours.

VED LANCERINGEN AF den tyske DTM-serie forleden i Wiesbaden kom der mere end 120.000 tilskuere for at opleve et mini DTM race i gaderne.

JØRGEN HANSEN FRA Fjenneslev har skiftet Renault Megane Trophy bilen ud i år med en Porsche til Special Saloon Car klassen. Han testede bilen i Preis von der Stadt i Stuttgart og var hurtigst i klassen.

WTCC AFDELINGEN I Marrakech, der blev aflyst i år på grund af dårlig økonomi i Marokko, skal afvikles i stedet på Hungaroring i Ungarn den 5. juni. En anden god nyhed fra WTCC er, at der til september næste år skal afvikles en afdeling for første gang i USA på Infineon Raceway i Sonoma, Californien.

SEBASTIAN OGIER, Citroën, vandt VM afdelingen i rally i Jordan med 0,2 sekund foran Ford køreren Jari-Matti Latvala. Verdensmesteren Sebastian Loeb, Citroën, blev nummer tre foran Mikko Hirvonen, Ford. Serien føres af Loeb, 74 points, foran Hirvonen, 72 points, og Ogier med 69 points. Næste WRC-afdeling er på Sardinien den 5.- 8. maj.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079