23948sdkhjf

Nyt værkstedskoncept

Den danske grossistkæde au2parts lancerer Teknicar - et nyt koncept til værkstederne, hvor grundlaget er, at det skal være enkelt med mulighed for at fastholde sin frihed.
Et nyt værkstedskoncept har set dagens lys. Det henvender sig til de frie værksteder og ønsker at forbedre deres markedsposition. Konceptet tilgodeser værkstedets behov for at fastholde en ønsket frihedsgrad, men samtidig at kunne opnå de fordele, der indgår i et kædesamarbejde, oplyser au2parts.

Ligesom konkurrenterne hos FTZ og Mekonomen også har flere værkstedskoncepter, introducerer au2parts under CAC-koncernen i Århus således nu også et alternativt kædekoncept under navnet Teknicar, som er et søsterkoncept til AutoPartner.

- Der er tale om et fuldstændigt separat koncept på lige fod med AutoPartner, som har godt 190 værksteder. Teknicar er et hardcore koncept, som er skåret ind til benet i, hvad et værksted har brug for ud over at reparere biler, forklarer kædeansvarlig Kim Birkjær.

- Det er som udgangspunkt for de værksteder, som endnu ikke er med i en kæde, og dem er der fortsat rigeligt af. Mange af dem er typisk bange for at miste deres selvstændighed, tilføjer han.

Kim Birkjær oplyser, at de første Teknicar skilte allerede er kommet op i april.

- Det handler ikke om at være størst, men bedst, siger Kim Birkjær, som personligt vurderer, at der er plads til "ikke over 200" i den nye kæde.

Har savnet det ekstra

- Vi har udviklet et koncept, der har til formål at støtte medlemmerne i at kunne holde fokus på at reparere og servicere biler. Rigtig mange værksteder har savnet det "ekstra", der kan gøre hverdagen nemmere og være med til at strukturere, hjælpe og sikre det at være konkurrencedygtig, men hvor de samtidig kan fastholde deres frihedsgrad, som selvstændigt værksted i den frie branche, siger Kim Birkjær.

- Derfor har au2parts udviklet et enkelt og stærkt koncept, hvor der virkelig er lagt vægt på det lokale og værkstedet, herunder markedsføring, uddannelse, opdaterede data og så videre. Værkstedet får simpelthen alt det vigtigste på plads og kan koncentrere sig om at udføre reparation og service. Teknicar har det, der skal til for at lette denne situation - og gør det, forsikrer han.

Kom til Sorø

- Vi er utrolig glade for den opbakning, der har været til det nye koncept. Vi er i fuld gang med at byde de nye værksteder velkommen og glæder os til at høre fra endnu flere værksteder, der vil være med i et koncept, hvor grundlaget er at gøre hverdagen så nem som muligt for værkstedet, så de dygtige mekanikere kan koncentrere sig om det vigtigste – nemlig at udføre deres håndværk, skabe tilfredse kunder og tjene nogle penge, påpeger Kim Birkjær.

Kim Birkjær opfordrer i øvrigt alle værksteder til at deltage i au2parts eventen i Sorø den 7. maj.

- Det bliver en fantastisk dag med masser af underholdning og stærke tilbud. Interesserede værksteder kan se en præsentation af Teknicar, og jeg tager meget gerne tage en snak om mulighederne og fremtiden for værkstederne, siger han.

Mere på www.teknicar.dk
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094