23948sdkhjf

Afbalancering og diagnosevogn

Würth Danmark har gemt et par nyheds-præsentationer til Transport 2011.
Hunters afbalanceringsmaskine GSP9600 HD og multidiagnosesystemet Wabco Würth W.Easy bliver vist på det danske marked på transportmessen i Herning fra mandag 4. til og med lørdag 9. april.

Det er Würth Danmark A/S der har gemt de to lækkerier til den danske udstilling.

Dækmaskinen Hunter GSP9600 HD har kapacitet til at servicere hjul på både personbiler, varevogne og lastvogne. Dermed får lastvognsværkstederne nu også adgang til Hunters avancerede teknologi til at løse problemer med hjulvibrationer, dæktryk og støj.

Maskinen har de samme fordele som de øvrige afbalanceringsmaskiner i Hunters GSP-serie – herunder SmartWeight-teknologien, som er den software, der anvendes til at beregne, hvor der skal placeres vægtklodser for at undgå, at hjulet vibrerer under kørslen.

Softwaren gemmer de afbalanceringer, der foretages på maskinen, og kan dokumentere, at systemet reducerer forbruget af vægtklodser med ca. 35 procent i forhold til traditionel afbalancering.

En trykrulle simulerer vejbanen ved det tryk, der vil være på hjulet under kørslen og afdækker ujævnheder i dækket, så dæk og fælg kan matches optimalt på dækmaskinen.

En integreret hjulløfter gør det er let at løfte selv meget tunge hjul op til 225 kg op til akslen, hvor hjulet skal placeres inden afbalanceringen kan foretages. Ved at anvende hjulløfteren kan mekanikeren både forebygge nedslidning og arbejdsulykker.

Multidiagnose

Wabco Würth W.Easy er et bredt dækkende multidiagnosesystem til fejlsøgning og servicering af tunge køretøjer.

Systemets har en menustruktur, der gør det muligt at udlæse systemdata med blot et par klik. Af andre fordele kan nævnes, at den avancerede software og integrerede Bluetooth, gør det muligt at arbejde uden forstyrrende kabler.

På Transport 2011 viser Würth W.Easy Select-pakken, som er velegnet til værksteder, der i forvejen anvender det oprindelige Wabco diagnosesystem.

På Transport 2011 kan deltagerne få gode råd og vejledning fra nogle af medarbejderne fra Würths afdeling for værkstedsudstyr.

Transport 2011: 6.-9. april. Stand 9220
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.501