23948sdkhjf

Tilbagekaldelse af eftermonterede soltage

I Danmark er der solgt 220 Webasto soltage, der muligvis er berørt af risikoen for, at klæbeforbindelsen mellem tag og metalrammen slipper.
Webasto er blevet opmærksom på, at der i sjældne tilfælde kan opstå forhold i forbindelse med klæbeforbindelsen mellem glasset og metalrammen på nogle Hollandia 700- og 900-soltage til eftermontering, der øger risikoen for, at soltagets glaspanel kan løsne sig fuldstændigt fra rammen.

Derfor gennemfører Webasto et frivilligt udskiftningsprogram for de to af sine eftermonterede soltagsproduktlinjer.

Webasto beder derfor alle kunder, der har en bil med soltag, om at gennemgå et par trin for at finde ud af, om deres soltag er omfattet af udskiftningen. De muligt berørte soltage vil blive repareret uden udgift for forbrugeren.

Det skal kunderne gøre

- Forbrugerne kan let kontrollere, om glaspanelet til soltaget skal udskiftes, siger Henrik Kyst, adm. direktør for Webasto Danmark A/S.

Der findes en let måde, hvorpå man visuelt kan genkende den lille procentdel af soltagene, der er omfattet af dette frivillige udskiftningsprogram. De lettest genkendelige komponenter på de berørte soltage er betjeningselementerne og Webasto-logoet på håndtaget til solgardinet.

- På Hollandia 700-modellerne skal forbrugerne kigge på håndtaget til solgardinet; hvis der står Webasto på det og serienummeret ligger mellem 6000000 og 6396298, er soltaget omfattet af det frivillige udskiftningsprogram, forklarer Jon Aidt, der er kontaktperson for kunder og forhandlere.

- Hollandia 900-modellerne har to vipbare glaspaneler, og der løber en plastikbjælke på tværs af glasset. Hvis der er præget "Webasto" i bjælken, er soltaget også omfattet af det frivillige udskiftningsprogram.

Webasto er klar over, at det kan være ubelejligt at bede alle bilejere om at kontrollere deres soltag, men er overbevist om, at denne forebyggende foranstaltning vil være i kundernes interesse.

- Selv om vi også henvender os direkte til bilejere, ønsker Webasto at gøre alt, hvad der er nødvendigt for at identificere alle de biler, der er udstyret med et soltag, der eventuelt er berørt.

- Kunderne skal tjekke www.sunroofcheck.com og kontakte Webasto på 44 52-20 13 for nærmere information, forklarer Jon Aidt.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125