23948sdkhjf

Bosch-værksteder går med i autobutler.dk

45 Bosch Car Service er i samarbejde med værkstedskæden autobutler.dk.
Bosch Car Service værksteder har taget autobutler.dk til sig med et meget forskelligt ambitionsniveau alt afhængig af ressourcer og deres tilgang til at få nye kunder.

- Vi er meget glade for samarbejdet med Bosch Car Service, da vi anser værkstederne for at levere en god kvalitet og høj service og have den nødvendige erfaring og adgang til data i forhold til reparation og service af alle biltyper uanset mærke eller alder, fortæller partner og medstifter af autobutler.dk, Christian Legêne.

- Nogle værksteder benytter autobutler.dk et par gange om måneden som supplerende salgskanal til deres eksisterende salgsarbejde og markedsføring, mens andre dagligt benytter autobutler.dk som et centralt salgsredskab til at skaffe nye kunder og arbejde til deres.

Michael Pedersen er indehaver af Bosch Car Service i Ballerup, et af de værksteder, som aktivt benytter autobutler.dk på daglig basis. Han har været ivrig med at afgive tilbud og har derfor fået stor succes ud af samarbejdet. På bare to måneder har Bosch Car Service i Ballerup opnået en meromsætning på mere end 300.000 kr.

Også kædechef hos Bosch Car Service, Morten Hersoug, er positiv omkring samarbejdet med autobutler.dk og servicen i sin helhed.

- Der er ingen tvivl om, at autobutler.dk er et nyt og anderledes salgsværktøj, der kræver tilvænning for mange værksteder, som i mange år selv har været vant til at generere og fastholde kunder til deres værksteder, siger han.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.098