23948sdkhjf

1500 kroner for billigste Fluenze batteripakke

Priserne for abonnement på udskiftelige batterier til Renault-elbilerne under Better Place blev offentliggjort i går i Europas første center, indviet i Hellerup.
Bilister kan ved køb af en Renault Fluence Z.E. med et Better Place batteri-abonnement se frem til besparelser på op til 20 procent af de samlede udgifter i forhold til sammenlignelige benzin- og dieselbiler. På et pressemøde i går inden den officielle åbning lørdag den 5. marts af Europas første Better Place-center på strandvejen i Hellerup ved København, blev prisstrukturen offentliggjort: 1500 kroner for billigste batteripakke med op til 10.000 kørte kilometer, hvor man samtidig har fri adgang til Better Place-batteriskifte stationer og ladestandere.

- I dag tager vi et vigtigt skridt fremad mod den kommercielle lancering af vores fulde løsning i Danmark sidst på året, sagde Shai Agassi, grundlægger og adm. direktør af Better Place.

- Med vores partnere Renault og DONG Energy lever vi op til løftet om at tilbyde en mere bæredygtig og attraktiv elbilløsning på et tidspunkt, hvor benzinpriserne igen er på himmelflugt. Det er en spændende tid for Better Place i Danmark med lanceringen af Better Place Center, vores nye danske direktør Johnny Hansen, den første prissætning af vores abonnementsprodukter, de første Fluence Z.E. elbiler og vores nye udviklingsaftale med Renault, fortsatte israeleren med base i Californien under lanceringen i København.

Fem abonnementpakker

Better Place fremlægger i alt fem abonnementpakker baseret på antal kørte kilometer: Til bilister, der kører mere end 40.000 kilometer om året, tilbyder Better Place et abonnement på ubegrænset kørsel til 2995 kroner per måned. 15.000 kilometer koster 1695 kroner, 20.000 kilometer 1895 kroner og 30.000 kilometer 2495 kroner om måneden. Dertil kommer et oprettelsesgebyr på 9995 kroner, som dækker installation af en privat ladestander ved hjemmet hos de tilmeldte, der i forvejen har betalt 205.000 kroner for den pænt store og velkørende familiebil Fluenze E.V.

Et abonnement indbefatter også 24-timers adgang til kundeservice og support.

Fra det nye Better Place-center kan interesserede få mulighed for at testkøre og forudbestille en Renault Fluence Z.E., der har op til 185 kilometers rækkevidde inden batteriskifte (målt ud fra NEDC, New European Driving Cycle).

Renaultforhandlere med

Fra Renault sagde vice-direktør Philippe Klein, at det var en stor dag for bilproducenten.

- Renault har som mål at være førende inden for bæredygtig transport i Europa, og vi er godt på vej, takket være vores serie på fire elbiler, som kommer på markedet fra efteråret 2011. Danmark er et meget vigtigt marked for Renault på grund af danskernes store klimabevidsthed og det politiske fokus på at udbrede elbiler. Fluence Z.E. er den første elbil i verden, som løser rækkeviddeproblemet med muligheden for at skifte batteri på Better Place-batteriskiftestationerne.

- Partnerskabet med Better Place er en stor mulighed for at tilbyde en revolutionerende mobilitetsløsning og introducere nye, innovative markedsføringstiltag. Renault-forhandlerne bliver fuldt involveret i denne satsning og kommer både til at sælge og vedligeholde elbilerne, sagde Philippe Klein.

Renault vil være til stede i Better Place Center med et dedikeret team, som kan besvare spørgsmål og modtage ordrer. Det samme kan resten af Renaults danske forhandlere. I tilgift planlægger Renault at opføre 16 testkørsel-centre og 12 ekspert-centre for elbiler i Danmark.

Se mere på www.betterplacecenter.dk.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109