23948sdkhjf

Hertz samarbejder med Renault om elbiler

Hertz har underskrevet en hensigtserklæring om at få Renaults nye elbiler i den europæiske flåde af udlejningsbiler.
Hertz’ globale EV (Electric Vehicle)-program startede i december 2010 i USA, og den 2. marts i år blev programmet udvidet til Europa. På Geneva Motor Show annoncerede Hertz og Renault, at Hertz har underskrevet en hensigtserklæring om at få Renault’s nye og innovative elbiler i den europæiske flåde af udlejningsbiler.

Hertz planlægger at have 500 Renault elbiler i løbet af to år. Hertz bliver en af de første udlejningsvirksomheder, som tilbyder Renault Twizy og dernæst følger Renault’s andre elbiler: Zoe, Fluence, Kangoo Z.E.

Hertz’ samarbejde med Renault understreger interessen for at give kunderne mulighed for at vælge en nul CO2-udledningsløsning. I løbet af de næste par måneder vil Hertz’ globale EV-program sørge for, at virksomheden på udvalgte europæiske udlejningskontorer får etableret ladestationer og sofistikerede flådestyringsværktøjer.

Mark Frissora, formand og adm. direktør for Hertz Corporation, kommenterer:

- Hertz er engageret i global implementering af EV-initiativet, og vores partnerskab med Renault bliver en vital del af den europæiske udbredelse heraf. Renault har udviklet et komplet udbud af elbiler, som viser, at design, stil og fleksibilitet kan forenes med nul CO2-udledning. Vi ser frem til at give vores Hertz-kunder mulighed for at køre i disse biler fra begyndelsen af 2012.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078