23948sdkhjf

SoftFlex montagehandske til fingerspidserne

Efter to års udviklingsarbejde har Würth lanceret en ny og slidstærk allround montagehandske.
Da markedet efterspurgte fleksible montagehandsker med både godt greb, god fingerfølelse, komfort og åndbarhed, gik produktfolkene hos Würth Danmark A/S i gang med at udvikle ideer i tæt samarbejde mellem produktfolk, sikkerhedsspecialister og producenter.

De tog udgangspunkt i eksisterende teknologi og udviklede herefter SoftFlex montagehandsken i samarbejde med producenten.

Undervejs i processen har handsken gennemgået flere produkt- og kvalitetstest.

Som hånd i handske

Det førte til småjusteringer, som gør, at handsken nu lever op til skrappe kvalitetskrav og er blevet godkendt i henhold til EN 420 og efter EN 388-4131.

Det elastiske, fleksible og finmaskede strikmateriale gør handsken behagelig og giver en bevægelig pasform omkring hånd og håndled, så det føles som en naturlig forlængelse af hånden at arbejde med handsken – også når det gælder finmotorisk arbejde, hvor det er vigtigt, at man bevarer den gode fingerfølelse.

Den slidstærke og skridsikre belægning af vandbaseret PU sikrer et godt fast greb om selv våde, olieglatte og fedtede emner, hvilket gør handsken virkelig velegnet til alsidigt arbejde i mange brancher.

Handskematerialet gør desuden, at olie, fedt og vand preller af på overfladen, men den diffusionsåbne overflade lader fugt og sved trænge ud og væk fra huden, så man undgår fugtige hænder og svedproblemer, der kan føre til hudirritation, udslæt og lignende gener.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063