23948sdkhjf

Renault lancerer eget dæk

Franske Motrio-dele skal reducere produktionsomkostninger på nye biler og tilbydes også eftermarkedet.
Som den direkte følge af at Renault netop har nedsat priserne på nye biler, er man samtidig gået stærkt til værks for at reducere produktionsomkostningerne. Det betyder blandt andet, at Renault på flere markeder har introduceret et lavprisdæk, som allerede er indført i Storbritannien per 1. februar.

Dækkene hedder Motrio Impulsion og er udviklet til ældre Renault-modeller. De koster kun fra cirka 300 kroner stykket fuldt monteret.

Renault oplyser, at den nye dækserie er udviklet til højere hastigheder, og er gode på både tør eller våd vejbane. De er selvfølgelig gennemtestet, og Renault har sagt ok for seriens kvalitet.

Der er tale om to dækmønstre: Motrio Impulsion til de mindre modeller, og Motrio Impulsion+ til resten af modelprogrammet. Også de mere sportslige modeller.

Det oplyses samtidig, at dækkene ruller lydsvagt, selv ved højere hastigheder, og styrer udmærket med gode bremseegenskaber. Renault oplyser i Storbritannien, at dækserien er en god grund til at besøge den autoriserede forhandler.

Men der er andre fordele, når man har bilen på værksted. Renault har også Motrio tilbud på batterier, bremser, servicedele, motorolie, frostvæske og viskerblade med mere. Hos Renault Danmark oplyser pr-chef Søren Hyltoft, at man allerede har en del Motrio dele på værkstederne, men det er endnu ikke besluttet, om dækkene skal introduceres her i landet.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079