23948sdkhjf

Klar til 170 verdens- og europapremierer

Rolls Royce på eldrift og Range Rover Sport Hybrid med kun 89 gram CO2-udledning er blandt den vældige mængde bilnyheder i Geneve 3. marts.
Vi har vist billeder i en lind strøm flere gange - og nu igen. For når Geneve udstillingen åbner for publikum den 3. marts, kan de besøgende vente en oplevelse uden sidestykke i lange tider med 170 verdens- og europremierer i de syv haller på godt 80.000 kvadratmeter.

Udstillerne kommer fra 31 lande med over 700 mærker. En enkelt hal er, som tidligere, forbeholdt udstyr til branchen, en anden hal for den grønne teknologi med nye transmissioner, teknologier og fremtidens brændstof. Arrangørerne venter omkring 700.000 besøgende i de 10 dage, udstillingen er åben frem til den 13. marts.

Blandt de bilnyheder, vi kan vise denne uge, er modeller fra Lancia, der starter en ny charmeoffensiv for det traditionsrige italienske mærke med modeller fra Chrysler, som har skiftet emblem for og bag. Flere af modellerne kommer til salg i år og forventes at give Lancia et salgsboost. Det er endnu ikke besluttet, om Lancia programmet kommer til Danmark.

Super-Lamborghini

Geneve er også udstillingen, hvor supersportsvogne kommer på podiet foran de rige schweitzere og verdenspressen. Lamborghini har bebudet, at producenten kommer med en ny superbil med V12-motor, der yder 700 hk, ved navn Aventador LP 700-4. Bilen klarer 0-100 km/t på kun 2,9 sekunder. Prisen bliver godt to millioner kroner, plus afgift.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093