23948sdkhjf

Kia-forhandler blandt verdens 25 bedste

Med et salg i 2010 på 115 nye biler af mærket Kia har Arne Fjord-Frandsen, Vojens, sat flere bemærkelsesværdige rekorder.
Nummer ét i Danmark. Blandt de syv bedste i Europa. Blandt de 25 bedste i hele verden. Disse tre bemærkelsesmæssige salgsresultater har bragt autoforhandler Arne Fjord-Frandsen, Bilhuset Vojens, i supereliten blandt forhandlere af Kia.

I denne uge fik han de synlige og mere symbolske beviser på de flotte resultater overrakt af områdeansvarlig for Kia Motors i Jylland, Flemming Bust. Arne Fjord-Frandsen har fået nye visitkort med den ærefulde titel Platinum Dealer, og i biludstillingen fortæller plancher og displays om de flotte salgsresultater.

Forud er gået en præmieoverrækkelse i Bruxelles, i anledning af at Bilhuset Vojens var blandt de 12. mest sælgende i Europa. Men den nok største oplevelse var dog at blive inviteret til Melbourne i Australien, fordi det sønderjyske bilhus kom i mål blandt de 25 bedste Kia-forhandlere i hele verden. Denne overrækkelse fandt sted sidst i januar i forbindelse med Australien Open, som Kia var hovedsponsor for, og hvor Caroline Wozniacki som bekendt også nåede en flot placering, men tabte i semifinalen. Det var ikke mindst en stor oplevelse, fordi Arne Fjord-Frandsen selv er ivrig sportsmand.

Godt tag i lokalområdet

Selvfølgelig findes der Kia-forhandlere, der har større salgsvolumen, men salgstallene er vurderet i forhold til lokalområdets potentiale, hvor Vojens har omkring 7000 indbyggere. Det beviser, at bilhuse ikke nødvendigvis behøver at ligge i de store byer, men at også nærhed og god service er afgørende parametre, når der skal skabes kundeloyalitet.

- Af det totale bilsalg i Vojens var hver femte nyindregistrerede bil – helt nøjagtigt 19 procent – en Kia, så vi har godt fat i lokalområdet, konstaterer Arne Fjord-Frandsen, der også har Haderslev som ansvarsområde. Her har Bilhuset Vojens bidraget til, at Kia har en markedsandel på 7 procent, og det er faktisk dobbelt så meget, som Kias totale markedsandel i Danmark.

Det er primært modellerne Ceed og Picanto, der fylder i salgsstatistikken, og selvom han i begyndelsen fornemmede lidt skepsis over for bilmærket, hjalp det, at Kia åbnede en europæisk fabrik i 2007 og tilbød syv års garanti. Kia har i øvrigt i år 15 års jubilæum på det danske marked.

Eftertragtet brugtbil

- Den lange garanti følger bilen. Det er en stor fordel nu, da flere af vore Kia-kunder skifter til en nyere model, og deres tidligere så kan gensælges med fortsat garanti, siger Arne Fjord-Frandsen.

Han oplyser, at Kia Ceed er den bil, som i sit segment har det mindste værditab. Det ligger under 40 procent for tre år gamle biler med 60.000 kilometer på tælleren. 80-85 procent af de Kia Ceed, Bilhuset Vojens sælger, er diesel, og dette medvirker også til en god brugtvognspris. Netop denne model er ifølge Arne Fjord-Frandsen vanedannende.

Med lanceringen af fire nye Kia-modeller i år, forventer Arne Fjord-Frandsen også et travlt 2011.

Nyhederne er Sportage, Picanto, Rio og Optima, som afløser Agentis. De dækker hver sit segment og lanceres henover året.

Bilhuset Vojens er også Fiat-forhandler og serviceværksted for Alfa Romeo.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079