23948sdkhjf

Rattet rundt med motorsporten

FORMEL 1 LØBET i Malaysia forventes afviklet som et natløb, før kontrakten med Formel 1 organisationen udløber i 2015. Det oplyser chefen for Sepang banen i Kuala Lumpur.

SIMON LARSEN/NICKLAS DAUGERG er udtaget som satsningshold i 2011 i DASU Rally Challenge.

ANDREAS S. HANSEN har modtaget et legat på 20.000 kroner af Roskilde Eliteidræt som støtte til løbene i år. Han er med i DASU’s talentudvikling.

ELLIOT WINTHER, Jonas Hansen og Jacob Nørtoft har været i Valencia for at teste Formel BMW racere, inviteret af BMW.

HONDA HAR LANCERET EN ny version af Civic-modellen efter opskrift fra den engelske BTCC-serie, mesterskabet for standardvogne. Den har lidt mere effekt, større hjul og bremser samt lavere undervogn. Merpris; godt 30.000 kroner i England.

KEVIN MAGNUSSEN HAR indledt et omfattende testprogram for sit nye team Carlin Motorsport. Kevin skal i år forsøge at gøre sin far kunsten efter og vinde det prestigefyldte britiske Formel 3 mesterskab.

DASU’s TALENTER i karting og på bane har været i træningslejr på øen Fuerteventura. Her blev de trænet under ledelse af idrætspsykolog Kristoffer Henriksen og den fysiske træner Peter Raffelt.

TRE NYE NAVNE er i år med på Audi listen over fabrikskørere. Det er 26-årige Filipe Albuquerque, Portugal, 26-årige Marco Bonanomi, Italien, og Rahel Frey, 25 år og fra Schweiz.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08