23948sdkhjf

Varebiler hitter igen

Meget tyder på, at markedet for varebiler og minibusser er godt på vej tilbage mod normalen.
Fiat Professional, som står bag varebiler og minibusser som Fiat Ducato, Fiat Doblò Cargo og Fiat Scudo, ser postivt tilbage på 2010.

Salget steg med hele 61,4 procent, markedsandelen blev øget til 11,2 procent, og at dømme ud fra det nye års første måneder tegner også 2011 til at blive et godt år for den italienske varebilsdivision i Danmark.

Fiat Professional øgede sit salg af varebiler og minibusser herhjemme med hele 61,4 procent i 2010 i forhold til 2009, hvilket samtidig betød en forøgelse af markedsandelen til 11,2 procent – en andel, der gør Fiat Professional til det tredje største varebilmærke i Danmark.

Afspejler aktivitet i erhvervslivet

- Det lader til, at de danske virksomheder og erhvervsdrivende igen har fået mod på at købe varebiler og busser. Vi har oplevet en ekstra stor fremgang – en fremgang, der ser ud til at fortsætte her i 2011, siger Kåre Neergaard, landechef for Fiat Professional i Danmark.

Årets første to måneder har vist salgstal, der ligger op til 25 procent højere end samme måneder sidste år.

Det er biler som Årets Varebil 2011 i Europa, Fiat Doblò Cargo, der har sat skub i varebilssalget hos Fiat Professional. Desuden er langt de fleste af Fiats varebiler nu udstyret med det brændstof- og CO2-besparende Start&Stop-system, partikelfilter og ESP som standard, og det er faldet i kundernes smag.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078