23948sdkhjf

Pierre.dk og Byens Bilpleje.com indgår historisk aftale

Landets to største aktører inden for autolakering og kosmetisk klargøring af biler er blevet enige om at indgå i et strategisk samarbejde.
De to største autolak-koncerner i Danmark – der begge har hovedsæde i Kolding – har netop indgået en historisk samarbejdsaftale, som betyder, at man fremover vil være repræsenteret 35 steder i Danmark.

- Vi har jo fulgt hinanden på afstand gennem de senere år, og nu har vi heldigvis fundet frem til en aftale, der gør, at vi begge fortsat kan koncentrere os benhårdt om vore egne kompetencer samtidig med, at vi kan hjælpe hinanden, fortæller Pierre Legarth. Han er adm. direktør hos pierre.dk Autolakering A/S.

Den strategiske samarbejdsaftale er indgået med landets største klargøringskæde, Byens Bilpleje.com.

- Det gør os jo lige pludselig til en endnu mere markant spiller på banen, fordi vi med vores små 500 medarbejdere samlet set behandler over 130.000 biler om året. Og geografisk vil vi være endnu bedre dækket ind, for det bliver jo sådan, at der, hvor Byens Bilpleje.com ikke er, der er vi, og omvendt, påpeger direktøren.

Dyb respekt for partnerne

Pierre Legarth lægger ikke skjul på, at han i den grad er imponeret over, hvordan Byens Bilpleje.com er blevet en stor koncern i løbet kort tid.

- Jeg glæder mig over, at det er lykkedes at lave et samarbejde, for Byens Bilpleje.com har virkelig fat i et interessant koncept. De har på et tidligt tidspunkt set det her marked og formået at udvikle det på en måde, så det har genereret meget flotte resultater. Det har jeg meget dyb respekt for, erkender Pierre Legarth.

Byens Bilpleje.com blev grundlagt for 14 år siden af det trekløver, der i dag fortsat udgør ledelsen. Efter en stille start i Vejle bredte konceptet sig til Fredericia, og om kort tid åbner klargøringskæden sin filial nummer 16 i Odense.

- Vi har fra dag et haft fokus både på erhvervslivet, forhandlerne og ikke mindst leasingselskaberne. Byens Bilpleje.com har et helt unikt koncept inden for salgsklargøring af biler, og vores totalkoncept er der ikke andre, der kan matche, fortæller Morten Nielsen, der er en af de tre indehavere.

Kender sine begrænsninger

pierre.dk Autolakering A/S har forsøgt sig inden for kosmetisk klargøring, men den del af virksomheden bliver nu afviklet og overdraget til Byens Bilpleje.com.

- Det er vigtigt, at man kender sine begrænsninger, og vi må bare erkende, at det hverken er eller bliver vores spidskompetence hos pierre.dk at lave kosmetisk klargøring. Nu lægger vi den del af virksomheden i hænderne på det firma, som håndterer den slags bedst, og det er altså Byens Bilpleje.com, understreger Pierre Legarth.

Begge parter har store forventninger til det nye samarbejde, som er i fuld gang med at blive implementeret i de to koncerner.

- Vi er virkelig glade for at have fået en så professionel mand som Pierre Legarth som partner. Der er slet ikke nogen tvivl om, at vi kan lære rigtig meget af den måde, som han driver virksomhed på. Organisatorisk har vi helt sikkert meget at lære, indrømmer Morten Nielsen, der sammen med Dennis Odgaard og Thomas Larsen ejer Byens Bilpleje.com.

Byens Bilpleje startede i Vejle

Byens Bilpleje blev grundlagt i Vejle i 1997. Tre år senere bredte virksomheden sig så småt til andre byer, og da kæden året efter indgik en aftale med BCA Bilauktion i Vejle begyndte ekspansionen at gå rigtig stærkt.

Byens Bilpleje.com tilbyder et totalkoncept inden for kosmetisk klargøring, lakering, opretning og rustbeskyttelse.

Det forventes, at man i 2011 kommer til at behandle mere end 60.000 biler, hvilket gør koncernen til Danmarks største klargøringsvirksomhed.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078