23948sdkhjf

Nyt samarbejde i autobranchen

Volkswagen, Audi, Seat, Skoda og servicepartnere (VASS) indgår samarbejde med Berner A/S.
Et samarbejde med fokus på konkurrencedygtige priser, høj kvalitet, stabil leveringssikkerhed og attraktive servicekoncepter blev afgørende for valget af den primære leverandør til VASS-medlemmer fremover.

- Valget var indlysende, da Berner A/S hurtigt lagde sig i spidsen med de parametre, som vi vægter højest. Udover aktiv brug af vores omfattende netværk udførte vi flere prissammenligninger på en lang række bestsellere, og i alle tilfælde kunne vi konstatere, at Berner kunne bidrage med væsentlige besparelser, siger Sanne Strand Olsen, daglig leder hos VASS.

- Vi er meget stolte over den tillid en så ressourcestærk forening som VASS har vist os, og vi ser frem til at afdække forhandlernes behov inden for de aftaltte produktområder og servicekoncepter. Vi kan uden tvivl tilføre værdi i de enkelte afdelinger og glæder os til at realisere dette, siger Bjarke Johansen, salgschef hos Berner.

Aftalen er foreløbig gældende de næste tre år og skal sikre de mere end 130 medlemmer en effektiv samt stabil leverandør inden for kemi, forbrugsdele, værktøj og tilhørende servicekoncepter såsom reolløsninger, APB-webløsning, onlineservice og benchmarkanalyser.

- Vores førsteprioritet har været at give det enkelte VASS-medlem de mest optimale vilkår - baseret på et bredt sortimentsudvalg, høj produktkvalitet og sidst men ikke mindst konkurrencedygtige priser, siger Sanne Strand Olsen fra VASS.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08