23948sdkhjf

Fisker får vækst i lak efter bare to år

Det går strygende for Djurs Autolakering ApS – for nu at bruge en branche-vits.
Siden ejer Klaus Jensen for to år siden overtog det tidligere Dan-Cab Autolakering i Tirstrup og videreførte det under navnet Djurs Auto- og Industrilakering ApS er det gået stærkt med udviklingen af virksomheden.

Man er blevet certificeret under KS 2000, blevet godkendt til lærlinge, og man har øget medarbejderstaben fra to til otte medarbejdere i produktionen, foruden kontorpersonale, samt Klaus Jensen selv, siger han til Djurslands Posten.

Virksomhedens kunder er blandt andet store bilhuse som eksempelvis SMC Biler, Risskov, Pedersen og Nielsen, Grenaa.

- Vi er stolte over at kunne løse opgaver for såvel store anerkendte bilhuse som for den lille lokale benzintank i byen, siger Klaus Jensen.

- Vores beliggenhed i Tirstrup gør, at vi kan hente og bringe biler inden for en stor radius. Vi har stor fokus på de meget vigtige områder, som er hele tiden at kunne levere til tiden og altid at levere et kvalitetsprodukt, der lever op til kundens forventninger og fulde tilfredshed.

- Det er uden tvivl kombinationen af kort leveringstid og super-god kvalitet, som er årsagen til vores succes i branchen.

- Pladeværkstederne har været i stand til at håndtere flere skader på den samme tid på grund af den hurtige levering fra os, og som de udtaler er det jo i sig selv en skjult rabat, der ikke fremgår på deres faktura, siger Klaus Jensen.

Flow i kabinen

For fire måneder siden konverterede virksomheden til gas i den nyeste kabine, hvilket har betydet, at antallet af opgaver igennem kabinen er øget.

- Fra dag ét har idéen været at drive et lille foretagende, hvor vi på god gammeldags manér skulle gå og hygge os som en lille familie, fortæller Klaus Jensen.

- Tanken om denne idyl udspringer sig af min fortid som fisker, hvor man kunne leve af sin lille jolle, hvorimod man i dag skal sejle i en flydende fabrik, eller hvor købmanden på hjørnet erstattes af det store supermarked.

- Her er jeg dog blevet klogere, da jeg må erfare, at det er et meget presset marked. De mindre og uafhængige lakeringsvirksomheder bliver langsomt kvalt af de store lak-kæder, som lokker med store rabatter her og nu. Jeg er dog overbevist om, at kædernes hensigt kun er at komme ind og dominere markedet og dermed opnå styringen og magten til at sætte pris og rabat derefter.

- Og det er efter min bedste overbevisning ikke til pladeværkstedernes/ autoforhandlernes fordel, siger han.

Uden for kæderne

- Vi har besluttet ikke at være en del af et kæde-koncept, men går i stedet for egne veje, og har netop fornyelig igangsat en optimering i form af en dobbelt sprøjtekabine på 9x5x3 meter. Denne optimering betyder, at vi nu kan sprøjte tre biler samt rigtig mange løsdele i timen, hvilket er med til at øge både volumen og fleksibiliteten.

- Ergo kan vi nu sprøjte dobbelt så mange biler uden at den hurtige leveringstid påvirkes, siger Klaus Jensen.

- Den nye sprøjtekabine har også den fordel, at den kan rumme de helt store kassebiler/ storvogne m. m. Kabinen er udstyret med den nyeste teknologi og sprøjteteknik, som sikrer et ensartet og meget tilfredsstillende slutprodukt. Opstart og indkøring af det nye anlæg fandt sted i sidste uge, og i den forbindelse er vi på charmeoffensiv, for at komme i dialog med flere interesserede kunder, forklarer Klaus Jensen.

I forbindelse med optimeringen og toårs dagen slår Djurs Auto-og Industrilakering dørene op til åbent hus fredag 4. november.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079