23948sdkhjf

Dan-Glas i Århus sprænger rammerne

Flytter fra Bilka-krydset til større og bedre lokaler ud til Viborgvej.
Dan-Glas A/S afdelingen i Aarhus, der blev etableret 1. september 2006, er de sidste fem år vokset til en væsentlig aktør på autoglas markedet i det østjyske. Tiden er nu inde til at rammerne skal skiftes ud, og derfor flytter afdelingen fra de hidtidige lokaler i Bilka-krydset – hvor tilkørselsforhold og synlighed ikke var optimale – til "nye" lokaler beliggende på Holmstrupgårdvej 248 med facade ud mod Viborgvej.

- Vi vil gerne fortsætte den positive udvikling, vi har haft siden afdelingen gik i luften for snart fem år siden, og det giver denne flytning mulighed for, fortæller direktør Viggo Hansen, der startede firmaet Dan-Glas A/S for snart 30 år siden.

- Her får vi en super beliggenhed med synlighed fra den meget trafikerede Viborgvej, samt tilkørselsforhold der nu også tillader at eksempelvis lastbiler kan serviceres på eget værksted, oplyser områdeleder Steffen Hansen, og tilføjer at det kun er én af fordelene ved de nye lokaliteter.

- Vores nye lokaler er meget bedre indrettet og giver derfor også mulighed for bedre forhold for personalet og kunderne. Ja, vi får faktisk så meget plads, at vi allerede nu har besluttet at leje nogle af vore kontor-faciliteter på 1. sal ud. Det kunne være til et revisor- eller it-firma eller tilsvarende, der har 3-5 medarbejdere, siger han.

I dagligdagen tilbyder Dan-Glas værkstederne samarbejdspartnerne en komplet autoglasservice, og den bliver nu betydelig nemmere at optimere, da pladsforholdene nu også tillader at busser og lastbiler kan serviceres under gunstige forhold.

Afdelingen yder i dag autoglasservice i et område, der strækker sig fra Horsens i syd over Ry/Silkeborg i vest til Hadsund i nord samt hele Djursland og bemandes af Brian Levinsen, Henrik Pedersen og Steffen Hansen, der har mange års erfaring fra glasbranchen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078