23948sdkhjf

Ny racervogn til Danmark

En Saker racervogn er på vej til de danske baner, som kan deltage i Super Car Challenge og Special Saloon Car. Initiativtagerne er promotor Erik Byrgesen og Stig Jensen, Super Car Challenge, samt Niels Peter Kofoed, NPK Erhverv, som er skandinavisk importør. De har testet den nye racer på hollandske Zandvoort.

Der arbejdes nu med at få stablet et dansk team på benene så hurtigt som muligt. Næste skridt vil være de svenske og norske baner.

De første Saker racere forventes til Danmark i løbet af få måneder. Bilen er fremstillet i Holland og vejer kun 757 kilogram i glasfiber karrosseri med en centerplaceret 2,0 liters firecylindret Subaru motor på 2,0 liter, der yder 270 hk, oplyser de tre initiativtager.

Raceren leveres både som åben og lukket sportsracer. Den lukkede udgave koster 372.000 kroner plus moms, og den åbne 357.000 kroner plus moms. Leveringstiden er seks uger.

Der afvikles race for den nye sportsvogn i Holland, Belgien og England, men der er også aktiviteter i USA, Australien og New Zealand. Læs mere på www.sakersportscars.com/.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094