23948sdkhjf

Tesla Roadster trækplaster til info-træf

Autofolk mødes i Skjern for at tjekke uddannelsen og kigge ind i fremtiden.
Ved et fyraftensmøde på teknisk skole i Skjern vil mestre og svende blandt andet kunne drøfte uddannelsens udfordringer hen over den tredje bedst sælgende sportsvogn i Danmark, den amerikanske el-sportsvogn Tesla Roadster, som accelerer fra 0-100 km/t på 3,7 sekunder og har topfarten 212 km/t.

Præsentationen sker i forbindelse med et fyraftensarrangement for mestre og svende fra de autoværksteder, som får deres autolærlinge uddannet på Skjern Tekniske Skole. Her vil skolens faglærere vise rundt og give gæsterne en grundig orientering om skolens undervisningsmetoder og præsentere de biler og det testudstyr, som de lærer eleverne at bruge.

- Med fyraftensmødet opfylder vi et ønske, som jeg ofte møder, når jeg besøger vore elevers lærepladser. Man vil gerne vide mere om vore metoder i undervisningen. Så vores invitation er blevet rigtig godt modtaget. Et enkelt autoværksted har faktisk tilmeldt sig med 16 deltagere, siger faglærer Poul Hansen.

- Vi glæder os meget til at vise mestrene og svendene både bredden og dybden i vores uddannelse, både på grund- og hovedforløb - og til at demonstrere vores topmoderne testudstyr på bilerne, som vore elever arbejder med. De tre nyeste biler er fra årgangene 2009 og 2010, og der vil i år blive købt 2011-modeller til vores undervisning.

Ikke kun flødeskum

El-sportsvognen Tesla Roadster er ikke kun flødeskummet på åbent-hus-arrangementet, men en demonstration af, at autouddannelsen på Skjern Tekniske Skole holder et vågent øje med udviklingen. En udvikling, som interesserede vil få lejlighed til at drøfte med faglærer Leon Theils Pedersen, der har studeret både Tesla Roadster og udviklingen generelt.

Jørgen Jensen Automobiler i Ringkøbing stiller den lille, rappe Tesla Roadster til rådighed.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063