23948sdkhjf

Dyst om at drive den bedste bilforhandling

Igen i år sender biløkonomuddannelsen studerende af sted for at repræsentere den danske bilbranche i NUCARS, det internationale bilsimuleringsspil.
På søndag den 13. marts drager otte forventningsfulde studerende samt to undervisere afsted til dette års NUCARS, som i år afholdes i Northeim i Tyskland.

Det er nu 15. gang, at NUCARS bliver afholdt i internationalt regi, og som noget nyt deltager der i år også studerende fra Kina.

NUCARS er et managmentspil, der udfordrer de danske biløkonomer til at arbejde tæt sammen med studerende, som, udover Kina, også kommer fra USA, Frankrig og Tyskland. De skal på bedste vis forsøge at drive en international bilforhandler, hvor konkurrenceelementerne er salg af nye biler, brugte biler, eftermarked og kundetilfredshed.

De studerende skal således tage stilling til forhold, som spænder over alt lige fra lønsatser, planlægning af åbningstider og markedsføring.

Spillet er udviklet af Toyota University til træning af de amerikanske bilforhandlere, og det komplicerede computersimulerede spil bruges også som udgangspunkt for den internationale konkurrence.

I programmet er der også indlagt en fælles case om bilbranchens fremtid og udvikling, som der skal arbejdes med undervejs i løbet af ugen. Desuden er der indlagt team building aktiviteter og besøg hos udvalgte forhandlere i området.

Søren Lykke Jørgensen fra Audi Fredericia ser frem til at lære mere om, hvorledes man identificerer konkrete metoder til at øge indtjeningen i en bilforhandler.

- Jeg forventer, at jeg får en bedre forståelse for samspillet mellem virksomhedens forskellige afdelinger, ligesom det også bliver spændende at arbejde sammen med studerende fra Frankrig, USA, Kina og værtslandet Tyskland, som jo alle kommer fra de store bilproducerende lande, udtaler den forventningsfulde deltager.

NUCARS forgår hen over hele uge 11, og fredag sluttes der traditionen tro af med en gallamiddag, hvor vinderholdet bliver fundet og kåret.

Der er ingen tvivl - en lang, spændene og lærerig uge venter dette års ni biløkonomer, lover lektor Morten Dalbøge.

For udførlig information om dette års NUCARS i Tyskland, se nærmere her: http://www.bfc.de/northwood/nucars/index.html
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078