23948sdkhjf

Au2parts åbner ny afdeling i Frederikshavn

Grossistkæden au2parts, med afdelinger over det meste af Danmark, fortsætter strategien med at åbne nye afdelinger og udbygge de bestående grossister.
- I Nordjylland har vi hidtil ikke kunnet tilbyde en optimal service, og det er derfor glædeligt, at au2parts aalborg nu udvider med en ny afdeling i Frederikshavn, udtaler kædechef Niels K. Skak.

au2parts aalborg, som drives af Peter Pape, flyttede sidste år selv i nye og større lokaler i Aalborg og fik i den forbindelse mulighed for at udvide lageret kraftigt, og er allerede nu klar til at udvide igen med en afdeling i Frederikshavn.

- Det har længe været et ønske for os at få flere afdelinger, men det var en forudsætning først at få opbygget et godt lager i Aalborg, inden vi tog næste skridt med en afdeling længere mod nord, siger direktør Peter Pape.

- En ny afdeling kræver, at vi har det rigtige og lokale personale, og det har vi fået med vores nye medarbejdere, fortsætter Peter Pape.

Leder af afdelingen bliver Anders Calundan 45 år. Anders er særdeles bekendt med området efter 24 år hos Mekonomen i Frederikshavn. Søren Bødker er ansat som salgskonsulent og er 33 år. Søren kommer fra en stilling hos Fiat i Frederikshavn.

Som ekspedienter er ansat Ole Pejstrup og Anders Peter Nielsen. Begge har senest været ansat hos Mekonomen og kommer med mange års erfaring fra branchen.

Afdelingen har fra starten etableret faste vareture, som kører efter nærmere fastlagte tidspunkter, så kunderne kan få deres varer hurtigt og til rette tid.

Afdelingen i Frederikshavn har adresse på Knivholtvej 6.

- Der er fra starten etableret daglige vareture til hovedafdelingen i Aalborg samt centrallageret i Århus, så vi hele tiden har det komplette vareprogram til rådighed i Frederikshavn, oplyser afdelingsleder Anders Calundan.

- Vi forventer at holde åbent hus senere i februar, så vi kan vise vores nye afdeling frem for alle vores kunder og forretningsforbindelser, oplyser Anders, der sammen med sine medarbejdere har gjort afdelingen klar til åbningen.

- au2parts fortsætter hermed strategien om vækst gennem åbning af afdelinger i 2011, og det bliver derfor ikke den sidste nye afdeling i år, siger Niels K. Skak.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141