23948sdkhjf

Dæk-manden fra Tobøl fylder 60 år

Erik Neuberg Rasmussen, formand for Fabrikantforeningen for Regummierede Dæk og formand for Dækbranchens Miljøfond, fylder 60 år søndag den 6. marts.
Med en opvækst som næsten bød på (gummi-)mælk på flaske indtaget i faderens regummierings virksomhed i Tobøl, var livsforløbet og karrieren for Erik N. Rasmussen allerede grundlagt fra første færd.

Han overtog og videreførte derfor også af helt naturlige årsager Tobøl Dæk A/S sammen med sin hustru Gitte, og nåede blandt andet at afholde 25 års forretningsjubilæum i 2001, før de valgte at sælge virksomheden til Bridgestone i 2005.

I sin tid med Tobøl Dæk A/S nåede Erik sammen med Gitte, at udvikle virksomheden til et af branchens flagskibe i regummieringsbranchen med fokus på kvalitet, kundetilfredshed, standarder og miljø og var blandt andet den første med Dansk Standard DS-2168 samt ISO-9002 certificering. Virksomheden modtog endvidere Holsted Erhvervsråds initiativpris i 1993.

Foreningsmand

Netop disse og siden hen mange andre aktiviteter i dækbranchens interesse og altid med miljøet med i betragtningerne, er kendetegnende for Eriks konstruktive og vedholdende facon.

Med sin generelle positive tilgang til livet og opgaverne, især med fristelsen for de lidt vanskeligere udfordringer, er Erik den helt rigtige foreningsmand, som sætter fælles mål og opgaver samt medlemmernes interesser i højsædet.

Også i sin egenskab af Formand for Dækbranchens Miljøfond, en post han i øvrigt har bestridt siden Fondens stiftelse i 1995, er Erik dybt engageret, såvel nationalt som internationalt og politisk, og deltager gerne som aktiv medspiller i alle henseender for at sikre, at alt går rigtigt til.

I foreningerne ser man frem til, at Erik N. Rasmussen i rigtig mange år fremover vil bidrage med sin ekspertise, flid og interesse.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078