23948sdkhjf

Tæt på 100 med i Teknicar

I april 2011 introducerede au2parts det nye værkstedskoncept Teknicar. Siden er det gået stærkt med at gøre Danmark grønnere via de mange Teknicar skilte.
- Siden starten i april er det gået utroligt stærkt i den nye kæde Teknicar. Det har været en fornøjelse at ramme så godt, nærmest i hjertet og sjælen, af værkstederne. Alle har set idéen og forstået grundlaget og holdningen, og det har givet en stor tilgang til konceptet helt fra starten. Det vi lovede i april, har vi holdt - alle har fået forbedret deres muligheder og konkurrenceevne for fremtiden via de værktøjer, konceptet indeholder, udtaler kædeansvarlig Kim Birkjær.

- Teknicar konceptet er kendetegnet ved at være enkelt, præcist og med fokus på det væsentligste for et værksted - samt med en dyb respekt for netop selve værkstedet og hverdagen, herunder at værkstedet kan beholde sin frihed og selvstændighed, tilføjer han.

- Opbakningen har været helt utrolig, og vi er allerede nu tæt på de første 100 medlemmer, siger Kim Birkjær og pointerer:

- Vi fortsætter i samme tempo og har allerede planlagt mange aktiviteter i tæt samarbejde med landets 35 au2parts grossister, der er en væsentlig faktor til, at Teknicar er blevet så stor en succes. Også i lokalområderne er der planlagt markedsføring og profilering af værkstederne, så der hele tiden støttes op om konceptet.

- Vi kan nemt konstatere, at Teknicar for længe siden har vist sin værdi, og på værkstederne er der travlt - bedre kan det ikke blive, konkluderer Kim Birkjær.

Teknicar har også fået medlemmer fra andre kæder, hvilket bekræfter, at kæden har gjort noget rigtigt i forhold til markedet, oplyser han.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063