23948sdkhjf

En skraldenøgle som testvinder

Masser af 50-års-jubilæumsværktøj fra Würth.
Würth-koncernen har markeret sit 50 år jubilæum som værktøjsleverandør ved løbende at udvide sortimentet med innovativt værktøj, der gør det hurtigere og lettere at udføre arbejdet.

- Som værktøjsleverandør fokuserer vi selvfølgelig hele tiden på at udvikle vores sortiment, så det matcher vores kunders behov og lever op til de nye krav, som opstår, når vores kunder får nye opgavetyper og ændrer arbejdsteknikker fortæller Würths produktchef, Carsten Randrup.

- For at sikre, at værktøjet også lever op til deres forventninger til holdbarhed, funktionalitet og effektivitet, bliver alt Würths værktøj testet i vores egne laboratorier eller af det uafhængige testinstitut TÜV SÜD.

At anstrengelserne betaler sig, understreges af en test, som netop TÜV SÜD har foretaget af 1/4" skraldenøgler fra 8 anerkendte producenter på markedet. Würths skraldenøgle fik testens bedste resultat (test: 10-2008).

Værkstøjsbudgettet

Ud over at udvikle og levere værktøj til autobranchen tilbyder Würth som en del af sin kundeservice også at hjælpe sine kunder med at få overblik over deres forbrug af værktøj. I praksis gøres dette ved løbende at udarbejde opgørelser, som viser, hvilket værktøj kunden har købt til de forskellige afdelinger, og evt. til den enkelte medarbejder.

En af dem, som er glad for denne service, er Freddy Bjerrelund, som er værkfører hos Gustav Christensen Automobiler A/S i Assens.

- Overblikskonceptet er et godt redskab til at undgå overforbrug af værktøj. Først og fremmest fordi det er nemmere at komme i dialog med medarbejderne om årsagen til et evt. overforbrug, når man helt konkret kan vise, hvad der er indkøbt, siger Freddy Bjerrelun.

Når vi er enige om årsagen, er det meget nemmere finde ud af, hvad vi skal gøre anderledes i fremtiden, så vi får glæde af værktøjet i længere tid. Over tid betyder det, at spildet bliver mindre, og at vi får mere for pengened.

Et lille udvalg

Som eksempler på innovative produkter, Würth har sendt på markedet i 2011, kan nævnes:

Ÿ 1/2" momentnøgle med et ekstra stort arbejdsområde (20-200 Nm). Momentnøglen er forsynet med en ekstra skala, der gør det nemt at indstille momentet nøjagtigt. FOTO

Ÿ Pladesaks med et lille kompakt hoved med lille skærediameter, som gør saksen velegnet til klipning i kurver med meget lille radius. Et ergonomisk greb og dobbelt udveksling gør saksen behagelig og nem at klippe med uden at skulle bruge stor kraft. FOTO

Ÿ En lille handy klumpskruetrækker med skraldefunktion med højre- og venstreløb, så den er nem at anvende – også på steder, hvor der er dårlig plads.

Ÿ Rummelig og robust Toolsystem-værktøjsvogn med kipsikring, centrallås og nøgle med knæk samt andre funktioner, som beskytter vognen under transport.

Ÿ Skraldenøgle med svingbart skraldehoved og håndtag, som kan vendes, så skraldenøglen også kan bruges som T-greb. FOTO

Ÿ Topnøglesæt med skraldenøgle som har trykudløser og omskifterpal. Powerdriv sikrer, at toppene griber om boltens flader og ikke på kanterne, så risikoen for afrundede/defekte bolte reduceres.

Ÿ Vinkelnøglesæt med holdering, der kan holde skruen/bolten fast under arbejdet. Udførelsen af holderingen gør, at nøglen kan bevæges 25°, hvilket gør arbejdet nemmere.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.082