23948sdkhjf

Store ambitioner i ny rallybil

Brian Madsen og Anja Posorski, Slagelse, vandt et suverænt Danmarksmesterskab i 2010 i klassen for tohjulstrukne biler. Mesterskabet kom i hus før finaleafdelingen, hvor de skiftede mesterskabsbilen, Peugeot 306 Maxi, ud med en lånt Peugeot 207 S2000. Her overraskede holdet alt og alle ved at bliver nummer to generelt. Kun ni sekunder efter vinderholdet.

Det har givet blod på tænderne til den kommende sæson, hvor de skal deltage i samme type bil, og med ambitioner om at vinde guld.

- Vi kørte første gang i bilen i finaleafdelingen sidste år. Al begyndelse er svær, men vi satser på at slutte bedst i den mest prestigefyldte rallyserie for biler med træk på alle hjul, udtaler Brian Madsen, der har kørt sammen med Anja Posorski i flere perioder helt tilbage fra 2001. De har også vundet to DASU mesterskaber i Peugeot 106 Maxi.

Aftalen om at køre den hurtigere Peugeot 207 S2000 er kommet i stand ved hjælp af sponsorerne Pierre.dk, HJ Huse A/S, Statoil, Beierholm, Filtersupport, Dinitrol Slagelse og Peugeot forhandlerforeningen.

Rallysæsonen starter den 25.-26. marts i det nordtyske Wikinger Rally lige syd for den dansk-tyske grænse. Efter Wikinger Rally afvikles de resterende fem DM-afdelinger i Horsens den 21. maj, i Sønderjylland den 18. juni, i Slagelse den 19.-20. august, i Viborg den 17.-18. september og i Ikast den 28.-29. oktober.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094