23948sdkhjf

Firmabilen bliver grønnere

De høje priser på benzin og diesel har medført et langt større fokus på de små, økonomiske biler. Det er den klare tendens, som man mærker hos Via Biler, hvor erhvervskunderne i større grad efterspørger biler, som både er driftssikre og opfylder kravet om mange kilometer på literen.
Det er ikke længere kun private kunder, der ser nøje på, hvor økonomisk bilen er på landevejen – erhvervskunderne har også fået øjnene op for de mindre biler. Udover at være driftsmæssige billigere har også de nye leasingløsninger gjort det muligt at holde omkostningerne til firmabiler nede på et særdeles attraktivt niveau.

- Det er derfor rigtig interessant for erhvervslivet at se på de mindre biler understreger flådechef ved Via Biler i Århus-området, Lars Skytte.

- I øjeblikket ligger de mindre biler på cirka 45 procent af al handel her i huset, og det er ikke uden grund af netop Toyota Aygo’en blev den mest solgte bil i Danmark i 2010. Den er interessant på flere punkter. Vi har netop afsluttet en handel med First Stop-kæden, som har købt ti Toyota Aygo’er, som kæden ønsker at bruge som udlejningsbiler, påpeger Lars Skytte.

Hos First Stop kæden har man planer om at gøre bilerne endnu grønnere. Aygo’erne bliver nemlig udstyret med de nye miljødæk EcopiaA fra Bridgestone, oplyser Brian Lund fra dækkæden.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078