23948sdkhjf

SPE vil fremme soltage og ultralyds-teknologi

Tinglevfirmaet, der forhandler og monterer soltage, har ansat ny salgschef med erfaring i soltage ultralydsteknologi.
SPI Industri i Tinglev, der importerer og sælger soltage til biler, har efter et par år med nedgang i soltagssalget per 1. april ansat Jakob Norst Fogtmann, 34 år, som ny salgschef for soltage og for ultralydsdivisionen.

Jakob Norst Fogtmann, som samlet har 13 års erfaring i soltagsbranchen, har tidligere været ansat ti år i firmaet og fik dengang blandt andet opbygget en erfaring med ultralyds-teknologi til lækekagesøgning og tæthedstestning.

Teknologien er udviklet af SDT International, der er kendt som verdens førende producent af måleinstrumenter, som anvender ultralyd og andre teknologier.

SDT har netop lanceret en helt ny produktlinie, SDT 270, som SPI Industri nu vil anvende og dertil bruge Jakob Norst Fogtmanns erfaring.

Ultralyds-teknologi giver den mest præcise og omkostningsbesparende løsning i lækagesøgning, tæthedstestning, forebyggende vedligehold og automatisk kvalitetskontrol, oplyser direktør Per Hartung.

SPE Industri har SDT forhandlingen i Danmark, Grønland, Færøerne og Island.

Soltage til eftermontering

SPE Industri er et selskab under Erwins Autoruder, der blev etableret i 1974 af Sonja og Erwin Hartung i Tinglev i Sønderjylland. I 1982 blev selskabet SPE Industri stiftet som selvstændigt selskab med import og salg af soltage til eftermontering.

- En af fordelene ved at eftermontere soltage er, at taget kan åbnes og ikke kun er et fast glaspanel, forklarer Jakob Norst Fogtmann, der også skal også være med til at sætte yderligere gang i salget af soltage.

Dem er der nemlig stadig stor interesse for. Blandt andet kommer Danmarks lille darling, Chevrolet Spark, med et foldetag, og de store panoramatage kommer også stærkt frem i de nye biler, oplyser SPE Industri, som har importen af soltage fra Inalfa/Farmont.

I øvrigt skyldes navnet SPE: S=Sonja - Erwins Kone, P=Per - sønnen og E=Erwin.

Mere på www.spe.dk
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078