23948sdkhjf

Prisdyk på Ford Ka privatleasing

Sommerkampagne er et nyt indspark i benhård leasing-konkurrence.
Ford introducerer nu en særlig billig forsikring på markedet for privatleasede biler. I en sommerkampagne , som netop er skudt i gang, tilbyder Ford en komplet Ford Ka leasing-pakke, som inkluderer en førsteårs-forsikring for 2995 kroner. Det er væsentligt under prisen for tilsvarende forsikringer på markedet, meddeler Ford-importøren.

Samtidig sænker Ford den månedlige leasing-ydelse til 1395 kroner og har dermed skærpet konkurrencen på markedet for privatleasede småbiler.

- De små biler er meget populære som leasing-biler, og vi synes Ford Ka fortjener en fremtrædende position på det marked. Derfor har vi skruet på alle knapper for at skabe et attraktivt leasing-tilbud. Og det inkluderer altså også en fordelagtig forsikring, siger salgs- og marketingchef hos Ford Credit, Jesper Meling.

Den aktuelle Ka leasing-pakke, som er et særligt sommertilbud, der løber frem til 15. august, er baseret på en engangsydelse på 16.750 kroner, en løbetid på 36 måneder og 15.000 kilometers kørsel om året.

Ved totalskade eller tyveri dækker forsikringen den fulde éngangsydelse i det første år. Andet år er der dækning op til 15.000 kroner og tredje år 10.000 kroner. Derudover indeholder forsikringen Kasko Plus, som dækker skader på føreren samt friskade-dækning ved påkørsel af dyr. Tilbuddet gælder forsikringstageren der er fyldt 25 år.

- Hvis man overvejer at anskaffe sig en lille, økonomisk bil, har et kendt kørselsbehov og i øvrigt vægter både tryghed og fleksibilitet, er tilbuddet på Ford Ka absolut værd at overveje, mener pressechef hos Ford Danmark, Lene Dahlquist.

Ford fremhæver, at vilkårene i leasing-kontrakten er fastsat i samarbejde mellem FDM og brancheorganisationen Finans og Leasing og som sådan borger for maksimal forbruger-beskyttelse. Samtidig er der indbygget ekstra tryghed i kontrakten fra Ford Privatleasing , idet kunder, der mister jobbet eller bliver alvorligt syge, kan træde ud af leasing-aften når som helst og uden ekstra omkostninger.

Udover det aktuelle leasing-tilbud på Ford Ka, tilbyder alle landets Ford-forhandlere privat-leasing på hele Fords modelprogram.

Mere om Ford Ka leasing-sommerkampagnen på http://www.ford.dk/Aktuelle_tilbud/priva...
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08