23948sdkhjf

Øget fleksibilitet til billeasere

Nu bliver det lettere at løse ét af de mange problemer, der følger i kølvandet på alvorlig sygdom eller arbejdsløshed. Som de eneste giver easyfleet nu deres kunder mulighed for at levere den leasede bil tilbage uden ekstra omkostninger - også inden for de første 12 måneder.
Det får ofte store konsekvenser for privatøkonomien, hvis vi mister vores arbejde eller bliver alvorligt syge. Bilen er typisk en af de tunge budgetposter, hvor brugsbehovet måske samtidig ændrer sig. Det får nu easyfleet til at indføre øget fleksibilitet i leasingaftalerne.

- Vores kunder skal have mulighed for hurtigt at tilpasse deres biløkonomi, hvis de kommer ud i så vanskelige situationer. Det skaber tryghed, lover direktør i easyfleet, Peter Lorentzen.

Han mener, det er oplagt at skabe mere fleksibilitet på netop bilområdet, da behovet for bil ofte ændrer sig i forbindelse med sygdom eller arbejdsløshed.

- Ens kørselsbehov ændrer sig måske fuldstændigt, eller man mister måske endda evnen til at køre bil. I sådanne situationer har man bestemt ikke brug for også at skulle bekymre sig om, hvordan man får løst sin biløkonomi, mener Peter Lorentzen.

Det nye leasingkoncept hos easyfleet betyder, at sker der væsentlige ændringer i ens job- eller helbredsmæssige situation, kan man aflevere sin leasingbil uden omkostninger - også før 12 måneder, der ellers er standard.

- Står man i den ulykkelige situation, vil det ikke koste noget at aflevere bilen, udover vi selvfølgelig afregner eventuelt overkørte kilometer og ekstraordinære skader på bilen, siger Peter Lorentzen.

Udover den nye fleksibilitet forbedrer easyfleet nu i øvrigt også den særlig Codan-forsikring med indbygget tilbageleveringskasko.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08