23948sdkhjf

CAD lykønsker mekaniker-vinder af Skills

Der er glæde hos de frie værksteders organisation CAD, Centralforeningen af Autoreparatører i Danmark, fordi den vindende lærling ved det netop afviklede DM i Skills var fra et frit Automester-værksted.

- Vi er meget stolte af, at det var en af vores medlemsvirksomheder fra CAD, der har udklækket Danmarks bedste automekaniker-lærling, siger CAD-direktør Erik S. Rasmussen, der var taget til Årre i Vestjylland for at overrække en erkendtlighed til vinderen Palle Lund Schmidt.

Palle Lund Schmidt er lærling på værkstedet med det ikke helt retvisende navn Årre Truck- og Traktorservice. Man skal dog ikke lade sig snyde af navnet, idet værkstedet også reparerer og servicerer biler, hvilket sker under værkstedskæden Automester.

Den 20-årige mekanikerlærling med sejren i skarp konkurrence med tre øvrige regionsmestre, da DM for 22 håndværksfag med 14 opvisningsfag blev afholdt i Odense.

- Palle Lund Schmidt, der er færdigudlært til sommer, har nu en enestående mulighed for at deltage ved VM i Skills i London til efteråret – en mulighed, han lige nu overvejer. I CAD håber vi naturligvis, at et sådant VM kan indpasses i Palles fremtidsplaner, siger Erik S. Rasmussen.

Han tilføjer, at det at Danmarks bedste mekanikerlærling kommer fra et mærke-uafhængigt værksted ikke overrasker.

- Lærlinge i den frie del af autobranchen får en yderst alsidig uddannelse, hvor disse lærlinge prøver kræfter med alle bilmærker og modeller, hvilket ikke sker på et såkaldt mærkeværksted – her holder man sig som bekendt til et enkelt eller få bilmærker, siger CAD-direktøren.

Motor-magasinet har lavet en besøgsaftale med værkstedet for et portræt snarest
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109