23948sdkhjf

CAD: Du har bilen – vi har det rigtige værksted

Findværksted.dk er gået i luften. Her kan kunden indtaste bilens registreringsnummer, hvorpå databasen finder lige netop det værksted, der er god til den pågældende bil.
- I CAD tror vi på, at nye kunder hellere vil finde det rigtige værksted, der netop kender til kundens bil, frem for auktionslignende sider, hvor kunden lægger en opgave ud, og hvor der kan blive uenighed om opgavens art, omfang og pris, siger Frank Grandjean, CAD.

Foreningen af frie værksteder søsatte den 1. december hjemmesiden findværksted.dk, og indtil videre er 300 CAD-værksteder med på siden.

Ideen er at skabe et "dating-site" i relation til bilejere og autoværksteder, der dels skal sikre nye bilejere tryghed i valg af værksted, og dels fungere som en langsigtet markedsførings platform. Der klikkes på Danmarkskortet på findværksted.dk og bilens nummerplade indtastes i søgeguiden.

Opslag og data fra Notaplan

For at etablere den mest optimale løsning har alle de CAD-værksteder, der har tilmeldt sig hjemmesiden findværksted.dk, indtastet deres foretrukne bilmærker og årgange. Når kunden så taster bilens registreringsnummer, laves der automatisk et dataopslag hos firmaet Notaplan, som CAD har indgået en aftale med.

- Indtastes for eksempel FE 94 153 samt bilmærke og model, hentes og vises Ford Focus C-Max Van 2.0 TDCi. Nu ved bilejeren, at det er den korrekte bil. Ved en kontakt til det ønskede værksted sendes automatisk også registreringsnummer samt relevante data på bilen. Det bevirker, at værkstedet er forberedt til en detaljeret dialog med en potentiel ny bilejer, forklarer Frank Grandjean.

Ekstra services

- Vi har også spurgt værkstederne om, hvilke services de ellers kan hjælpe med, for eksempel hvis kundens bil skal til syn, hvem kan servicere og reparere en autocamper, en trailer, en bil fra 1970’erne (vintagebil), hvem kan skifte og opbevare kundens sommer/vinterhjul, er kunden kørt i stykker og har ikke et vejhjælpsabonnement – hvilke af værkstederne har så mulighed for at hente kunden og dennes bil og så videre, siger Frank Grandjean.

Siden rummer også forbrugersider samt en omtale af den tryghed, der er for kunderne ved at bruge et værksted, der er omfattet af Ankenævn for biler.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095