23948sdkhjf

Racing Show i Aarhus gør sig til

Arrangørerne bag Classic Race Aarhus står bag et nyt initiativ med en messe specielt målrettet til motorsporten, både for de aktive og for dem, som overvejer at begynde indenfor motorsportens forskellige grene.

Aarhus Racing Show afvikles i perioden den 25.-27. februar i det smukke gamle Ridehus lige overfor Aarhus Rådhus. En del kendte firmaer indenfor motorsporten udstiller. Blandt andet Stardesign Racingparts, Søgaard Kurser og Racing, Gunnar Aaskov og Bruno Hansen Motorsport, og der kommer sikkert flere til.

Arrangørerne oplyser videre, at udstillingen er interessant for de store motorklubber, mærkeklasserne såsom Peugeot Spider Cup, Syver Cuppen, Advan Cuppen og den historiske motorsport, samt ikke mindst gokart-importørerne.

Hver dag i de tre udstillingsdage bliver kendte danske sportsnavne interviewet af en journalist fra Aarhus Stiftstidende klokken 15.00-15.30, hvor der efterfølgende er mulighed for spørgsmål fra publikum, samt autografer.

Arrangørerne forventer mellem 3000 og 5000 besøgende i de tre dage. En entrebillet koster 50 kroner, og arrangørerne oplyser samtidig, at Classic Race Aarhus afvikles i dagene den 13.-15. maj. Se mere på www.craa.dk i forbindelse med begge arrangementer.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079