23948sdkhjf

DM i autolakering og karrosseriteknik

15.-17. marts skal der dystes på Teknisk Skole Silkeborg.
Teknisk Skole Silkeborg, FAI, MFD og SKAD gør nu klar til Danmarksmesterskabet for vognmalere og karrosseriteknikere, som foregår i Silkeborg den 15.-17. marts 2012.

Mesterskabet foregår på Teknisk Skole Silkeborg, Kejlstrupvej 87-89, og ligesom tidligere er der krav om alder. For at deltage i selve konkurrencen skal man være født i 1991 eller senere. Denne aldersregel hænger sammen med reglerne ved World Skills (VM), som foregår i 2013.

Som noget nyt kåres vinderne ved den store gallamiddag lørdag aften.

Udover mesterskaberne vil der blive afholdt kurser, lakmesse og opvisninger.

Der vil således være airbrush-kursus for øvede med teknikker og øvelser så som flammer, ansigter og effekter.

Der vil som 2010 også være en leverandørmesse, hvor hele branchens aktører vil være til stede og vise det nyeste udstyr og produkter.

Desuden afholder FAI lokale generalforsamlinger for afdeling Nord og Syd, mens Malerforbundet afholder vognmalerkonference.

Hertil kommer opvisning i airbrush, opvisning i bodypainting og indpakning af biler i folie, oplyser faglærer Jens Søndergaard Hansen.

Samme weekend foregår der ydermere også regionsmesterskab for skilteteknikere og skolemesterskab for bygningsmalere på skolen i Silkeborg.

Selve opgaven og bedømmelsesplanerne samt reglerne vil være at finde på skolens hjemmeside www.tss.dk fra januar. Det gælder også information om overnatning og forplejning til mesterskabet eller de forskellige kurser. Information om tilmelding til mesterskaber eller kurser vil blive offentliggjort i Motor-magasinet og bladet Autobranchen i løbet af januar.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078