23948sdkhjf

Kia-platin til dansk forhandler

Burgaard Sørensen A/S i Esbjerg blev i december kåret som Kia Platinum Dealer.
Kias European Platinum Dealer Awards er overrakt til de 20 bedste europæiske Kia-forhandlere ved en officiel middag i Budapest.

Fra Danmark blev Burgaard Sørensen A/S i Esbjerg indstillet til den fornemme pris og kan nu bryste sig af at være blandt Europas 20 bedste Kiaforhandlere, og derudover at være blandt de 10, som oveni blev udnævnt til Global Platinum Dealer.

Fra 2009 til 2010 præsterede Burgaard Sørensen A/S i Esbjerg en stigning i salgstallet på 78 procent og fra 2010 til 2011 salgsmålet er der tale om en stigning på 44 procent.

De forhandlere, der er udnævnt til Global Platinum Dealer, bliver fejret ved en event under det kommende Australian Open, som er sponsoreret af Kia Motors.

- Det er altid rart at få en anerkendelse for det arbejde og den indsats, der ydes i hverdagen, og denne pris er et skulderklap til samtlige medarbejdere hos os. Vi er utrolig stolte over først og fremmest udnævnelsen til Kia Platinum Dealer og naturligvis også den fornemme titel som Global Platinum Dealer, siger ejer af Burgaard Sørensen A/S i Esbjerg, Mads Burgaard.

- Arrangementet i Budapest i sidste uge var en stor oplevelse, og vi glæder os til januar, hvor turen går til Australian Open i Sydney.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125