23948sdkhjf

Fem dage med metal

Næste nordeuropæiske metal-teknologiske udstillingsvindue åbner i Düsseldorf i februar.
Messen Metav 2012 i Düsseldorf viser et komplet spekter inden for produktionsteknik. Hovedpunkterne udgøres af værktøjsmaskiner, produktionssystemer, præcisionsværktøj, automatiseret materialeflow, computerteknologi, industri-elektronik og tilbehør.

Messen holdes i lige år og har for producenter og kunder fra Europa etableret sig som det vigtigste teknologiske udstillingsvindue for den samlede produktionsteknik og automatisering i Tyskland.

Til Metav’s besøgermålgruppe hører alle store industrigrene, især maskin- og anlægsproduktion, automobil- og under-leverandørindustrien, luft- og rumfart, elektroindustri, metalbearbejding, medicinalteknik og håndværk.

Messen taler især til de to store aftagergrupper inden for værktøjsmaskinindustrien, det vil sige maskinproduktion og automobil- og underleverandørindustrien. Over halvdelen af de besøgende på Metav kom i 2010 alene fra disse to brancher.

Nordrhein-Westfalen (NRW) vil på en fællesstand demonstrere sin kompetence i effektiv produktion. Der vises forskellige facetter fra områderne overfladeteknik, produktionsteknik, energi- og materialeeffektivitet og automobilindustri.

Et fagligt seminar over temaet Produktionsteknik på vej mod elektromobilitet ledsager messestanden.

Letvægtsproduktion er et centralt tema på utallige industriområder. Frem for alle anvender automobil- og flyindustrien mange CFK-materialer for at spare brændstof. Dermed stilles der nye krav til produktudvikling, konstruktion og produktionsteknik.

Messen arrangeres af VDW, Verein Deutscher Werkzeugmaschinenfabriken, Frankfurt am Main.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156