23948sdkhjf

Fra papkasser til leverandør i rådgivning

Scan Auto & Dybbroe Group har etableret rådgivningsfirmaet SAD Consulting for at dække de frie værksteders behov for hjælp.
Fra udelukkende at levere gode reservedele i papkasser ønsker Scan Auto & Dybbroe Group i højere grad at fremtræde som værkstedernes samarbejdspartner, der kan være med til at udvikle værkstederne. Derfor har virksomheden etableret SAD Consulting ApS, der ejes i fællesskab af Scan Auto & Dybbroe Group og den daglige leder i SAD Consulting, Casper Bendtsen.

SAD Consulting kan tilbyde rådgivning og forretningsudvikling inden for blandt andet salgspotentialer, kundesammensætning, arbejdsprocesser, IT-værktøjer og procedurer, generationsskifte samt undersøgelser af markedsforhold, konkurrencesituation, kundetilfredsheds- og markedsanalyser, tabte kunder samt sparring med hensyn til marketingbudgetter og deres anvendelse.

Stort kundeønske

- Det har længe været et stort ønske at kunne tilbyde vores mange kunder en seriøs rådgivning på en række forretningsmæssige områder, som rigtig mange har efterspurgt i en længere periode. De fleste autoriserede forhandlere har programmer inden for dette område, men de frie værksteder har i princippet ingen steder at kunne hente kvalificeret hjælp, så vi ønsker, via SAD Consulting, at hjælpe vores kunder på et område, hvor de fleste værksteder har et stort behov og ønsker sparring for at komme videre, siger adm. direktør i Scan Auto Lars Hedegaard.

Cand.merc og murer

Casper Bendtsen har stor og lang erfaring inden for området via tidligere projektlederjobs hos analysebureauer, som site-manager og som markedsanalyse-koordinator hos Bang & Olufsen. Casper Bendtsen er uddannet cand.merc. fra handelshøjskolen i Århus, men har også håndværkererfaring, da han i løbet af sin karriere også har været ansat som murerarbejdsmand i en længere periode.

- Det er dog analytiske problemstillinger og research, som Casper brænder for at kunne tilbyde aktørerne i autobranchen, siger Lars Hedegaard, der i øvrigt henviser til hjemmesiden www.sad-consulting.dk
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093