23948sdkhjf

Trailer-Lift søger danske distributører

Britiske Trailer-Lift ændrer på den måde, alle får deres bil serviceret på. Ved hjælp af en specielt indrettet sakselift fra Trailer-Lift kan man servicere og reparere biler ved kundens kontor eller hjem.
Trailer-Lift søger efter virksomheder, der kan repræsentere virksomheden. Produktet fra Trailer-Lift vil være en ny indtægtskilde for bilforhandlere og vil ikke begrænse deres serviceafdelinger.

Mange bilejere vil foretrække denne mulighed for service, fordi det ikke afbryder dem i deres travle liv, og bilforhandlere og værksteder sparer penge på ekstra servicering af biler, ligesom det øger overskuddet via vækst i forretningen, fremhæver det britiske firma.

Flådeejere får desuden en ekstra mulighed for at holde bilerne kørende på vejene.

- Det er ved at blive en meget populær tendens blandt bilforhandlere og værksteder over hele verden. Produktet blev oprindeligt opfundet til servicering af rallybiler ved begivenheder, hvor der ikke var værkstedsfaciliteter eller elforsyning. Vi oplever imidlertid en utrolig interesse fra lande over hele verden for en mængde anvendelsesmuligheder. Et godt eksempel på denne tendens er selskabet Lube Mobile i Australien, siger Tim McCullagh, adm. direktør for Trailer-Lift.

Trailer-Lift kan transportere køretøjer og løfte dem op for inspektion og reparation. Liften kan løfte køretøjer op til 2,5 meter op i luften på mindre end 35 sekunder via en fjernbetjening, og liften kan stoppes når som helst, så køretøjet kan blive serviceret eller repareret i en passende højde. Den hydrauliske lift bliver opladt af et selvopladeligt 24 volt batteri, der kan oplades fra det trækkende køretøj. Derfor er en ekstern strømforsyning ikke nødvendig.

Trailer-Lift vandt den prestigefyldte Global Media Award ved SEMA 2010 i Las Vegas for innovation og markedspotentiale. Forinden var der gået to år med produktudvikling, som har vist sig at være tid, der er godt brugt eftersom produktet nu er patenteret og har for nylig opnået det europæiske CE-mærke. Det er allerede lanceret på det britiske marked.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125