23948sdkhjf

Mekonomen udvider i Kolding

Reservedelsdepotet Kolding - tidligere Meca - og Mekonomens afdeling i Kolding fusionerer i nyt selskab – Mekonomen Kolding A/S.
Reservedelsdepotet i Kolding - ejet af Jan N. Jensen og Paw Poder – har siden etableringen i 2009 (som Meca-partner) opnået en betydelig succes i og omkring Kolding. Nu er ønsket om at opnå endnu større vækst og øge udbuddet til de lokale værksteder sikret med en fusion med Mekonomen.

De tre nøglemedarbejdere hos Reservedelsdepotet bliver alle medejere i Mekonomen Kolding A/S, og den daglige ledelse varetages fremover af Paw Poder, der driver den fælles virksomhed videre fra Mekonomens lokaler på Ole Rømersvej 2-4 i Kolding.

- Vi har siden vor etablering konkurreret mod nogle langt større virksomheder og har nu nået en størrelse, hvor yderligere vækst kræver en lidt anden infrastruktur, end vi er i stand til at tilbyde. Mekonomen kan tilføre vore kunder adgang til et professionelt katalog, adgang til markedets to bedste værkstedskoncepter, adgang til konkurrencedygtige OE dele, større lager samt meget mere. Alt i alt en øget servicegrad til fordel for vore loyale kunder, siger Jan N. Jensen.

Også Mekonomen forventer sig meget af den nye fælles virksomhed i Kolding.

- Mekonomen har de sidste år fokuseret meget på at opnå en lønsom drift, og da det nu er på plads, er tiden kommet til ekspansion af forretningen. Derfor er vi også stolte over, at det er lykkedes os at nå til enighed med Reservedelsdepotet og deres kompetente medarbejdere. Her er vi er sikre på, at vi med deres ekspertise opnår det bedste fra to verdener – Mekonomen kommer med koncepter, ressourcer og infrastruktur, og Reservedelsdepotet kommer med betydelige faglige kompetencer, lokalkendskab og –forankring, udtaler Mekonomens adm. direktør, Lars From.

- Vi er derfor sikre på, at vi med dette tiltag vil tilføre vore eksisterende og nye kunder en bedre service og dermed bedre markedsvilkår, tilføjer Lars From

Hårdt arbejde

Omkring fremtiden udtaler den nye daglige leder, Paw Poder:

- Mekonomen Kolding A/S sigter på at blive en af landets bedste og største Mekonomen afdelinger. Dette kommer ikke af sig selv, men via hårdt arbejde, hvor vi skal tilbyde vore lokale værksteder et øget sortiment, bedre og større lager, flere kædeværksteder samt attraktive og stærke lokale tilbud. Kort sagt ønsker vi at være værkstedernes foretrukne partner.

- Derfor fastholder vi i en periode også driften fra såvel Ole Rømersvej 2-4 som fra Mønten 2 og vil løbende informere vore kunder omkring projektets videre fremdrift. Vi er sikre på at denne fremgangsmåde vil lette overgangen for vore kunder, og vi glæder os meget til at byde alle velkomne fremover, tilføjer Paw Poder.

Når alle de praktiske forhold er på plads i løbet af foråret, afholdes en reception, hvor alle værksteder er velkomne.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095