23948sdkhjf

Bredere kemiserie til branchens behov

Eurodeal Autoparts er nu distributør af Motips professionelle kemi.
Det har længe været et ønske fra kemiproducenten Motip at finde en distributør til det professionelle segment inden for autobranchen, og da man hos Eurodeal Autoparts A/S gennem mange år har opbygget en erfaring med salg af kemiprodukter til denne del af branchen, var valget af Motip ikke vanskeligt.

- Eurodeal Autoparts A/S har gennem rigtig mange år stået for forhandlingen af DupliColor, Presto og AutoColor kemiprodukter i Danmark, men kemiserien har ikke været bred nok til at tilfredsstille branchens behov, siger direktør i Eurodeal Autopart, Michael Ullerup.

- Med vores nye og velkendte brand Motip forventer vi, at valget bliver enkelt for vores kunder, når der skal vælges kemi produkter, for Motip har bredden til at gøre det let og ligetil for vores kunder.

Aftalen er gældende fra 1. februar 2011 og omfatter hele kemiserien fra Europas førende kemiproducent Motip.

Motip kemiserien er omfattende, og derfor delt op i forskellige områder, som blandt andet omfatter Auto Repair, der er beregnet til udbedring af karrosseriskader, Car Care Polish og pleje, Tekniske spray til alle former for anvendelse inden for autobranchen samt produkter til industri, hobby og fødevarebranchen.

Uddannelse og returordning

For at sikre den mest optimale service har Eurodeal Autoparts A/S haft personale på uddannelse for at få produktspecialister, der kan håndtere kundernes behov og de spørgsmål, som branchen stiller til viden, miljø og sikkerhed indenfor kemi.

- Vi vil ikke lade vores kunder, som i dag har DupliColor, Presto og AutoColor på lager, stå tilbage med produkter og sortimenter, som ikke længere kan købes hos Eurodeal Autoparts A/S.

- Vi udsender breve til alle vores kunder på disse produkter, hvor vi tilbyder en returordning, således at kunderne i stedet får ombyttet til produkter inden for Motip kemiserien, forklarer Michael Ullerup.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094